30 Mayıs 2013 Perşembe

0

SAGAZA MADRİD ve Netmoda işbirliği ile “Mezuniyet Balosu’nun En Güzel Kızı Sen Ol!”





Mercan, kırmızı, şeker pembesi, siyah ve beyaz renklerinin hâkimiyetinin hissedildiği mezuniyet koleksiyonunda, SAGAZA Madrid'in artık değişmezi olan balık modeller, volanlar ve taşlar ön planda. Markanın tasarımcısı Zeliha Kaçar’ın dokunuşlarıyla genç kızlar hayallerindeki mezuniyet gecesine hazırlanıyor.
Sagaza Madrid ve Netmoda’nın işbirliği ile gerçekleşecek olan “Mezuniyet Gecesinin Yıldızı Sen Ol!” yarışması 27.05.2013 – 10.06.2013 tarihleri arasında gerçekleşmektedir. 15 gün boyunca devam eden yarışma süresince yapılan kombinler arasından, jüri üyeleri tarafından ‘Mezuniyet Balosu’nun En Güzel Kızı’ konseptine en uygun görülen ilk 3 kombin sahibine kombininde kullandığı elbise veya Sagaza Madrid mağazalarında geçerli hediye çekleri verilecektir.
Sagaza Madrid / Netmoda yarışma sayfasını http://netmoda.com/contest/sets/2/?source=bb2013                           adresinden görebilirsiniz.

Netmoda Hakkında

“Var olanı giyme” anlayışının yerine yeni tarzları deneme anlayışını getiren Netmoda; modayla ilgili herkesi yaratıcılığa teşvik eden Türkiye’nin tek sosyal moda platformudur. Kullanıcıların kendi moda editörü olacakları bu platformda markalar logolarının ötesinde koleksiyonlarıyla keşfedilebilir, kullanıcılar ürünleri kombinleyerek tarzlarını paylaşabilir ve başka tarzlardan esinlenebilirler. Stil; kişi kendine sakladığında anlamsızdır, ancak paylaşılıp kendini anlatma aracı olarak kullandığında değerlenir. Netmoda.com da bu anlayıştan yola çıkarak stiliyle güçlü bir etki yaratmak isteyen herkesi birbirine bağlıyor. Dries Van Noten’ın dediği gibi, “Amaç insanları değiştirmek değil, kim olduklarını kıyafetlerle anlatma fırsatı vermek.”
Sagaza Madrid Hakkında


2008 yılında İspanya'nın başkenti Madrid'de doğan SAGAZA Madrid, İspanya'nın gece elbiselerine yeni bir anlayış getirmek için kuruldu. İspanya, Portekiz ve Güney Amerika ülkelerinde geniş bir satış ağına sahip, ünlü modacıların satış ağını kuran, köklü bir firma ile işbirliği sonucu çalışmalarını hızlandıran marka, kısa sürede ismini duyurmaya başladı. İspanyolca "ince, zarif" anlamına gelen SAGAZA, tasarım ekibini genç bir ekiple oluşturdu. Mezuniyetler, nişanlar, düğünler ve özel geceler için vazgeçilmez bir marka olma yolunda ilerleyen SAGAZA Madrid, Türkiye'de Cansu Dere, Çağla Şikel, Nefise Karatay, Petek Dinçöz, Burcu Esmersoy, Ece Sükan gibi ünlüleri giydirmeye devam ediyor. “Yok Böyle Dans” ve “Star Akademi” isimli yarışmaların kıyafetlerine de imzasını atarken, halen birçok dizi ve programla da işbirliği halindedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top