28 Haziran 2013 Cuma

0

Bitenler 11-Mayıs-Haziran

Yine iki aylık kalabalık bir bitenler yazısı ile karşınızdayım.Hepsini toplu olarak tek fotoğrafa sığdıramadığım için makyaj malzemelerini ayrı fotoğrafladım.


Duş jelleri,makyaj pamukları ve makyaj temizleme mendilleri.Isana'nın duş jelleri pek güzel değil fakat kullanılmayacak gibi de değil.Fiyatları çok uygun.Nivea'nın makyaj temzileme mendillerini çok seviyorum.Elimde hala indirimlerden aldığım yedekler var.


L'oreal şampuan ve saç kremi gayet sıradan.Tekrar almam sanırım.Asetonlar falan :)


Tek kulanımlık maskeleri bitenlerde göstermek için saklamıyorum aslında ama bunu çok sevdim.Kokusu yapısı ve kullandıktan sonra bıraktığı his muhteşem.Watsons'tan almıştım.Tekrar alıcam.Tavsiye edilir.Hindistancevizli olan Beauty Formulas'ın maskesi.Bir sürü yüz yıkama ürünü.NOB2un asetonsuz oje çıkarıcısı çok çirkin.Bir daha almam.


Yves Rocher sebo specific tonik gayet güzel.Tekrar alabilirim.Bir sürü deodoront.La ligne ve nivea'nın pure&natural rol-on deodorantını beğenmedim.


The Body Shop ve Parfümevi'nde aldığım açık parfümü bitirdim.Benefit'in çok sevdiğim nemlendiricisi de bitti.Watsons Green Tea gözenek küçülttüğünü iddaa eden jelimsi şey bir işe yaramıyor.Kendisini çöpe gönderiyorum.


Garnier göz makyajı temizleyicisini çok beğendim.Yedeğini aldım bile.3 adet maskara.Garnier göz altı kapatıcı roll-on çook uzun zamandır bendeydi.Çok fazla kullandım ama bitmek bilmedi.Artık pes ettim çöpe atıyorum :) The Balm mini kabukiyi severek kullanıyordum kılları sapından ayrıldığı için atıyorum.Şu siyah kapaklı şey Sephora'nın iğrenç allık fırçası.Kendisine kıl dökme ödülü veriyorum.Ayrıca çok kötü kokuyor.Hiç kullanmadan çöpe gidiyor.Sakın almayın.
Bourjois helty mix fondöteni severek kullandım.Essence köpük fondöten d-fena değil.Maybelline dream mat pudrayı severek kullandım.Yanlarda kalanlar kırıldığı için sürerken döküldüğü için atıyorum artık.Urban Decay mini far bazı uzun süre idare etti.The Body Shop ruj çok eskilerden kalma.Artık atıyorum.Watsons dudak dolgunlaştırıcı parlatıcı sanırım artık satılmıyor.Çok yapış yapıştı ama gerçekten dudağı dolgunlaştırıyor.Une kaş kaleminin rengi çok güzeldi ama hemen bitti.Açarken sorun yaşadım hep ziyan oldu.




Yazarken yoruldum.Fotoğraflar için özen gösteremedim.Hemen yazıp çöpe atmak istedim.Bu kadar ürün bitiriyorum ev hala dolu.Almamak için kendimi tutamıyorum :(

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top