26 Haziran 2013 Çarşamba

0

Pembeli kurabiye



Sevgili okuyucu daha dumanı üzerinde dersem yeridir yeni yaptım biraz ılındı hemen tarifini sizler için yazıyorum işte tarifim
malzemelerimiz
1 paket kremşanti
1 su bardağı un
1 çay bardağı sıvıyağ
yapılışı
1 kabın içine kremşantiyi sıvıyağı ve unu koyup karıştırıp bastırarak yoğuralım ceviz büyüklüğünde parçalar alalım elimizde bastırıp yuvarlayalım tepsimize dizelim üzerini çatalla hafif bastıralım top kalmasını istiyorsak çatal bastırmayalım 170 dereceye getirdiğimiz fırınımızda 15 dakika bekletip fırından alalım soğuduktan sonra tepsiden alıp servis yapalım afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top