30 Ağustos 2013 Cuma

0

ipek kirpik yorumlarım


Son yıllarda epey popüler olan bir uygulama İpek Kirpik
Kullanıp da memnun kalanlar olduğu gibi, memnun kalmayanlar da var. Ben ipek kirpik kullandım, hem de epey uzun bir süre. Açıkçası çok da memnun kaldım. 2012 yılı boyunca kullandığım ipek kirpiklerimle çok mutluydum. Tatil sonrası tekrar yaptırmayı planlıyorum. 

İpek kirpik kullandığım dönem boyunca bir çok soru aldım uygulamayla ilgili. Hem bir kullanıcı olduğum için hem de bu işten anladığım için :) İpek kirpik uygulama eğitimi vermiştim yıllar önce...




Takma kirpikten farklı olarak ipek kirpikte cilt ile temas yoktur. Kirpik üzerine kirpik eklenir. Cilde yapıştırıcı değmez. Kirpiklerinizin ipek kirpikleri üzerinde taşıması için güçlü bir yapıştırıcı kullanılır. Uygulamadan sonra da kirpikleri korumak gerekir. Mesela gözleri ovuşturmamak, kirpiklere nazik davranmak gereklidir.

Uzun, gür ve hacimli kirpiklere kavuşmak için biraz sabır ve dikkat yeterli


Uzun süre kullanacağınız ipek kirpiklerin uygulanması 45 -90 dakika kadar sürüyor. Kendi kendinize yapabileceğiniz bir uygulama değil, mutlaka bir uzmandan hizmet almalısınız. 3 ay kalıcı kirpik olarak da bilinen ipek kirpiklerde ayda bir defa uzmanınızı ziyaret etmelisiniz. Kirpiklerin takviyesini yapması gerekiyor. Kirpiklerimiz doğası gereği günde 1 - 2 adet dökülür, bu dökülenlerin yerine yenileri çıkar. Aylık bakımlarda yeni kirpiklere ekleme yapılır.  



  • Öncelikle uygulama yaptıracağınız uzman işinin ehli olmalı. Her isteyene hemen kirpik takmayı başaramıyor. Mutlaka sertifikalı olmasına özen göstermelisiniz. Eğitimi olmayan birisine gözlerinizi teslim etmek istemezsiniz herhalde.
  • Kullandığı ürünlerin sağlam bir firmadan olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Kalitesiz yapıştırıcı, hatta japon yapıştırıcı kullananlar bile var... İnternet sayesinde bunları kontrol etmek çok kolay.
  • İpek kirpik uygulamasından sonra en az 6 saat gözlerinize su gelmemelidir. Bir süre yüzünüzü yıkamamalısınız. 
  • Rimel kullanmamalısınız, zaten kirpikleriniz gür ve uzun; rimele neden ihtiyaç duyasınız ki?
  • Göz makyajınızı yağ bazlı değil, su bazlı temizleyicilerle çıkarmalısınız.
  • Yüzüstü yatmaktan vazgeçmelisiniz. 
  • Havuzdaki klor kirpiklerin yapıştırıcısının çıkmasına sebep olabilir, havuz sezonundan sonra tercih etmenizi öneririm.
  • Sauna, hamam gibi rutubetli ve sıcak ortamlar da ipek kirpikler için tehlike oluşturmakta.
  • Çok sıcak su ile yüz yıkanmamalıdır.
Tüm bunlara dikkat ettiğiniz sürece ipek kirpiklerinizle mutlu olmanız mümkün...






bademlebuduk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top