30 Ağustos 2013 Cuma

0

Suna Dumankaya’dan Yüz Gerdirme Maskesi Tarifi



Yüzümüz yer çekimi, yaşlanma, dış faktörler ve vücudumuzda bulunan toksinler sebebiyle zamanla genç ve gergin halini kaybettiği için, bir süre sonra yüzümüzü nasıl gerginleştireceğiz ve eski güzelliğimize nasıl kavuşacağız diye düşünür dururuz. Ancak bu düşüncelerimize artık son vermenin ve faaliyete geçmenin zamanı geldi hanımlar. Bu konuda bizlerin yardımcısı ise Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya oluyor ve yüz gerdirme de oldukça etkili bitkisel bir maske tarifi veriyor. Düzenli olarak yüz gerdirme maskesini uygularsak, sarkmış ve yaşlı görünen bir ciltten kurtulabiliriz…

Suna Dumankaya’nın vermiş olduğu bitkisel içerikli kürler bilhassa bayanlar tarafından takip edilmekte ve birçoğu da uygulanmaktadır. Dumankaya’nın bu güne kadar vermiş olduğu tüm kürler kendi çapında bir mucize. İşte o mucizelerden biri de yüz gerginleştiren maske tarifidir.
Bir televizyon programına katılan Suna Dumankaya, cildinden memnun olmayan hanımlar için kırışıklıkları ve lekeleri gideren, cildi tazeleyen, yüzü toparlayıp gerginleştiren şu maskeyi önermektedir.

Malzemeler:
  • 1 çorba kaşığı ezilmiş yaban mersini
  • 2 çorba kaşığı beyaz kil
  • 1 çorba kaşığı soya yağı
  • 1 çorba kaşığı bal

Hazırlanışı ve Uygulanışı: İlk olarak işe cildinizi temizlemekle başlayacaksınız. Peeling ile temizlediğiniz cildinize, tüm malzemeleri karıştırarak elde ettiğiniz kürü uygulayacaksınız. Yukarıdaki malzemelerin her biri önerilen miktarlarda karıştırdığınız zaman cildinize iyice yedirmeli ve 25 dakika sonra da sıcak su ile ıslatılmış havlu yardımıyla cildinizi temizleyeceksiniz. Son olarak ise cildinizi soğuk su ile yıkamalısınız.
Kaynak:Birkadın fenomeni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top