10 Eylül 2013 Salı
0
MALZEMELER
3 paket kabartma tozu
2 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
Aldığı kadar un (4-5 su bardağı)
Galeta unu
İç harcı için
Peynir (tercih sizin)
YAPILIŞI
Kabartma tozunu ,yoğurdu,ve sıvı yağı bir kaba alıp karıştırın.Tuzunu ilave edin.Yavaş yavaş un ilave ederek kulak memesi kıvamına gelinceye dek aldığı kadar un ekleyin.
Elinize cevizden büyük bezeler alarak avucunuzda açın.İç harcını koyun.Yuvarlayın.Galeta unu da batırın.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsinize dizin.Önceden ısıtılmış 170 derece fırında kızarana dek pişirin.
AFİYET OLSUN.
3-2-1 POĞAÇASI
MALZEMELER
3 paket kabartma tozu
2 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
Aldığı kadar un (4-5 su bardağı)
Galeta unu
İç harcı için
Peynir (tercih sizin)
YAPILIŞI
Kabartma tozunu ,yoğurdu,ve sıvı yağı bir kaba alıp karıştırın.Tuzunu ilave edin.Yavaş yavaş un ilave ederek kulak memesi kıvamına gelinceye dek aldığı kadar un ekleyin.
Elinize cevizden büyük bezeler alarak avucunuzda açın.İç harcını koyun.Yuvarlayın.Galeta unu da batırın.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsinize dizin.Önceden ısıtılmış 170 derece fırında kızarana dek pişirin.
AFİYET OLSUN.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder