19 Eylül 2013 Perşembe

0

Burberry Prorsum 2014 İlkbahar & Yaz Kadın Koleksiyonu


Burberry, ‘English Rose’ temasıyla adlandırdığı Prorsum 2014 İlkbahar-Yaz Kadın Giyim Koleksiyonu’nu 16 Eylül 2013 günü Londra Hyde Park’ta gerçekleştirdiği muhteşem defile ile görücüye çıkardı.





‘English Rose’ temasındaki koleksiyonda, ikonikleşen Burberry trençkotları ve parkalar bu kez gül pembesi, lavanta, mint, kristal ve su yeşili başrolde. İngiliz dantellerinin, İskoç kaşmirlerinin, nubuk, süet ve saf ipek detaylarının zenginleştirdiği kalem etekler, burgu elbiseler, wrap ceketler, cardiganlar ve örgü desenleri; kauçuk çiçek detaylı kemerler dikkat çekiyor.





















































Defilede aynı zamanda ilk kez Burberry Beauty 2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonuna ve gelecek yılın makyaj trendlerine de yer verildi. 2014 Ocak ayında tüketiciyle buluşacak 6 farklı renkten oluşan Burberry Nails ojeler de bu defileyle takipçilerin beğenisine sunuldu. Baş Tasarımcı Christopher Bailey’nin yaratıcılığın sınırlarını zorladığı defileyle Burberry, yıllardır yansıttığı asil İngiliz tarzını gelecek sezona da başarıyla taşıyacak gibi görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top