2 Eylül 2013 Pazartesi

0

CASADEI AYAKKABI MODELLERI

Aklınıza öyle bir marka getirin ki tasarımları, şıklığı ve ünü ile tüm dünyada sükse yaratmış olsun. Elbette Casadei'den söz ediyoruz. Bütün Hollywood ünlülerinin ve dünyaca ünlü şarkıcıların, kırmızı halılarda ya da çeşitli davetlerde boy gösterirken giydikleri o şık elbiselerin altında Casadei Ayakkabıları görmemek mümkün değil.

Aslen bir İtalyan markası olan Casadei 1958 yılında küçücük bir butik atölyede kurulup, ününü gün geçtikçe artırarak, bugünlere kadar uzanan bir başarı öyküsüne imza atmış.Sezon trendlerine uymak yerine,trend yaratan modeller üretip, kendini tekrar etmeyen güncel modeller ile her kesimden müşteri kitlesini de yakalamayı başarmış.
                                
Gelelim bu sezonun ayakkabı koleksiyonuna; genel olarak sezon trendlerinden birçok örnek görmekle birlikte
şaşırtıcı ve kreativ tasarımlar da 2014 sezonunda Casadei'nin koleksiyonuna girmiş görünüyor. "Plexi World Collection,Bridge Collection,Blade Collection,Voliera Collecion,SoftyMetal" isimlerinde 5 ayrı koleksiyon ile 2014 ilkbahar- yaz modasına renk katacak ayakkabı modelleri hanımların beğenisine sunulmuş.

Gecenin parlak ışıklarından ilham alan ve gündüzün sıcak rüzgarını taşıyan tasarımlar,zerafet ve şıklığın zemin üzerindeki temsilcileri gibi. Neon renkler, pastel tonlar ve plexi topuklar, stiletto ve sandaletlerde oldukça enerjik ve baştan çıkarıcı bir etki yaratmış. Elbette modelleri gördükten sonra esasen neyden bahsettiğimizi anlayacaksınız. Bu yüzden sizleri Casadei 2014 ayakkabı koleksiyonu ile başbaşa bırakıyoruz.


































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top