10 Eylül 2013 Salı

0

ÇİKOLATALI MUZLU PANİNİ



MALZEMELER

Tost ekmeği
Muz
Rendelenmiş çikolata
Tuzsuz tereyağı

Servis için :
Pudra şekeri

YAPILIŞI
Muzları soyun ve dilimleyin.
Tost ekmeklerini üçgen şekilde kesin.
Tost ekmeklerinin iki tanesinin bir yüzüne tereyağı sürün.
Üzerine muz dilimlerini sıralayın ve çikolata rendesi serpin.
Yağlı tarafları alta gelecek şekilde kızgın teflon tavaya alın.
Üzerine ağır bir tencere yerleştirerek bir tarafı kızarana dek pişirin.
Diğer tarafını da yağlayıp aynı şekilde kızartın.
Üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.

AFİYET OLSUN.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top