10 Eylül 2013 Salı
0
MALZEMELER
Tost ekmeği
Muz
Rendelenmiş çikolata
Tuzsuz tereyağı
Servis için :
Pudra şekeri
YAPILIŞI
Muzları soyun ve dilimleyin.
Tost ekmeklerini üçgen şekilde kesin.
Tost ekmeklerinin iki tanesinin bir yüzüne tereyağı sürün.
Üzerine muz dilimlerini sıralayın ve çikolata rendesi serpin.
Yağlı tarafları alta gelecek şekilde kızgın teflon tavaya alın.
Üzerine ağır bir tencere yerleştirerek bir tarafı kızarana dek pişirin.
Diğer tarafını da yağlayıp aynı şekilde kızartın.
Üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.
AFİYET OLSUN.
ÇİKOLATALI MUZLU PANİNİ
MALZEMELER
Tost ekmeği
Muz
Rendelenmiş çikolata
Tuzsuz tereyağı
Servis için :
Pudra şekeri
YAPILIŞI
Muzları soyun ve dilimleyin.
Tost ekmeklerini üçgen şekilde kesin.
Tost ekmeklerinin iki tanesinin bir yüzüne tereyağı sürün.
Üzerine muz dilimlerini sıralayın ve çikolata rendesi serpin.
Yağlı tarafları alta gelecek şekilde kızgın teflon tavaya alın.
Üzerine ağır bir tencere yerleştirerek bir tarafı kızarana dek pişirin.
Diğer tarafını da yağlayıp aynı şekilde kızartın.
Üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.
AFİYET OLSUN.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder