2 Eylül 2013 Pazartesi

0

HAFTASONU GEZİNTİSİ - NE GİYDİM?

Bu hafta 30 Ağustos nedeniyle 3 günlük güzel, bol dinlenmeli bir tatilimiz vardı. Bir önceki yazımda bahsettiğim gibi taşınma durumlarımız olduğu için pek dışarı çıkamasak da Pazar günü, biz Kadıköylülerin en yakın huzur verici mekanı, Moda'ya kaçtık. Moda'da nerelere gidilir ne yapılır diye merak edenler diğer blogumdaki bu yazıya bakabilirler. Biz Kadife Sokak girişindeki My Chef'de yemek yedikten sonra Moda'ya denize karşı çay içmeye geldik. Daha sonra alt tarafa yürüyüş yoluna inip güneş batarken deniz kenarında yürüdük. Bu sonbaharın ilk, yazın son günlerinde ne giydim merak edenler için de birkaç fotoğraf çektik :)
Gerçekten bu manzarada ne yaparsanız yapın, hissettikleriniz yüze bine katlanıyor. Bu arada bugün eski-yeni saç rengimin ilk günü. Geçen aylarda ani bir kararla 28 yıldır koyu kahverengi olan saçlarımı kumrala çevirmiştim, deniz kum güneş derken saçlarım bir ay içinde kumraldan altın sarısına dönünce bugün yine eski rengime dönme kararı aldım. Sarı saç hiiiiiiiiiç bana göre değil :) Giydiklerime gelince...
Evet ne giydiğime gelince, öncelikle üstümde ne zaman, nerede, kiminle, ne kadara satın aldığımı bile bilmediğim batik tişörtüm var. Her zaman kurtarıcı gözüyle bakılanlardan. Altımda erkek arkadaşımın hiç hoşlanmadığı benimse rahatlığından ötürü tercih ettiğim Koton kaprim var. Yaz başlarında almıştım Kadıköy Koton'dan. Ben alırken sadece satın aldığım M bedeni mevcuttu, hala var mı bulunur mu bilmiyorum açıkçası. Onunda altında Günlük Alışverişim 30 Ağustos 2013 bahsettiğim gibi Defacto babetlerim var.Onları çok yeni satın aldığım için hala bulunabilir. Ve  kolumda İtalya Floransa'dan aldığım deri bilekliğim ile tırnaklarımda Flormar 348 no'lu oje var. Bir haftasonu gezintisi böyle geçti işte. Uygun oldukça yeni ne giydim yazıları yazmayı düşünüyorum. Ben bunu düşünürken siz nereleri gezsek diye düşünüyorsanız diğer bloguma buraya bakabilir fikir sahibi olabilirsiniz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top