13 Eylül 2013 Cuma

0

KAPRI MODELLERI

Yaz aylarının geldiği güzel sıcak ayların başlangıcında her bayanın zevkle giyebileceği modern tarzda tasarım yapılan harika modeller bulacaksınız. Sıcak yaz aylarında bayanların en çok tercih edeceği ve rahat edceği keten modeller bulacaksınız ayrıca kot kumaştan vaz geçmeyen bayanlar da istedikleri modelleri bulacaklar ve mutlaka almak isteyeceklerdir. Sizler ise evinizde kısa kalmış kot pantolonlarımız veya keten yada kumaş pantalonlarımızı sakın atmayın. Eğer kullanılabilir durumda ise bu pantolonlarızı çok güzel birer kapri haline getirebilirsiniz. Küçük bir düğme veya bonuk vasıtasıyla keserek istediğiniz boyutlarda bir kapri elde edebilirsiniz. Herkesten farklı bir kapriniz olmuş olur. Yaz ayları için en çok tercih edile modeller arasında dar paça kapriler en çok tercih edilen kapri modellerinden bir tanesidir. Ayrıca terletmeyen sentetik olmayan kumaşkarı tercih etmeniz yaz ayları için en önemli ayrıntılardan bir tanesidir. Yaz aylarının cıvıl cıvıl renklerini üzerinizde görmek istiyorsanız bu kapri modelleri tam sizin aradığınız modelleri ünlü tasarımcılar dizayn etmişlerdir. Yaz aylarında genellikle açık renkler kullanılır ve açık renkler ile bütün renkleri kombinlemek daha kolaylık sağlar özellikle beyaz rengin üzerine her türlü renkte kıyafet kullanabilr ve yazı çok rahat geçirebilirsiniz. Diz altı kapriler olduğu gibi uzun kaprilerde çok fazla tercih edilen modeller arasında yerini her zaman korumuş olan kaprilerdir.




Kapri modelleri arasın da en çok tercih ediliyor kullanılan kumaş ve yapılan tasarım da çok ilgi çeken ayrıntılara ve görünüme sahip genellikle siyah renkten yapılan kapriler çok kullanılıyor ve sporcuların da en fazla giydiği kıyafetlerdir üstüne ise kısa kollu badiler ve yarım kısa askılı badiler de tercih ederek kombinleyebilir altına da spor ayakkabı gittiniz mi tam güzel olacaktır. 




Siyah renk özellikle de bayanların çok sevdiği ve her kıyafetlerin de tercih ettikleri gibi kaprilerde de tercih edilmek de her yaşa ve zevke uygun olan model sizlere özel yapılmak da farklı bir kemer ve farklı bir badiler ile kombine edildiğin de sizler de şıklığınıza inanamayacak harika uzun kahverengi botlar ile de tercih edebilirsiniz saçlarınızı da bir değişik yaptınız mı şıklığınıza diyecek bir şey yok.


Geceliği anımsatan bir model ve mutlaka da giyilmeye değer bir kapri modeli yazın sevilen rengi olan turuncudan ilham alınan ve üzeri süsleme olarak ise fiyonklar dan yapılma modeller ve figürler kullanılmak da üzerine ise kendine ait olan ince askılı model olan badi istek duyulurken kaprinin de bel kısmın da ipler ile bir kemer ve ayarlanabilir olması da çok önemli.


Ünlü manken olan heidi klumun bile giydiği bu mükemmel kapri sizlere özel podyumlar da ve özel mağazalar da yerini almak da yapılan bu kombin de siyah beyaz çizgili bir kapri yapılırken üzeri ise değişik tasarımların olduğu farklı dokunuşlar ile düzenlenilen model de ceket ve badi uyumu yakalanılmak isteniyor ayakkabıyı da siyah tercih ettiniz mi mükemmel görüneceksiniz.


Koyu renkten yapılan yani siyah rengin farklı bir tonun dan yapılan bir desende ki kapri modeline bayılacaksınız yan kısımların da bulunan beyaz renkten yapılma üç düğme ise fazlasıyla görkemli ve kapriye ise farklı bir hava katmış sizler de severek kullanabilir kaprilere yakışan badi ve bluzlar ile de giydiğiniz zaman arada ki farkı sizler de göreceksiniz.


Kelebekler ile yapılan kapri de ışıl,ışıl bir görünüm ve albeni tarafı olan bir detaylar da bulunuyor her zaman severek kullanıp gezmeler de bile sizlerin tercihi olacaktır rahatlık için bile isteyecek ve giymek için de can atacaksınız modeli her zaman her yer de bulabilir ve özellikle de mağazalar da çok fazla bulunan bir kapri modelidir.


Beyaz renkte koyu renkler gibi çok kullanılıyor çünkü özellikle d ezarif bayanların fiziklerini ortaya koyan vücudunu tanıyan bayanların ise hep istedikleri kemeri olan ve diz kısmın da ise kalın bir beyaz kumaş yapılmak da üzerine farklı tasarım da olan bluz ve sade badi olabilirsiniz şapka ile de değişik ama şık olabilir ve sarı kalın bir bilezik ile de tamamlayabilirsiniz.


Ünlü yıldızların bile çok kullandığı dışarı çıkarken hep tercihen kıyafet de giydikleri pantolon yerine kapriyi tercih ederler renk tonu olarak da lacivertten yapılan dar bir biçime sahip kalın ve siyah aynı zaman da tüylü bir kısa bot da tasarıma renk vermiş gri tonlarında ki hırka ise fazlasıyla mükemmel duruyor gözlükle de kıyafeti tamamlayarak dışarı da mükemmel olabilirsiniz.


Koyu tonlar da üretime geçen ve bayanların sıkça istek duydukları kendilerini ise en çok rahat ettiği kıyafetlerdir her zaman her yer de giyebilir ve kaprinin uç kısımların da olan kırmızı ve beyaz çizgiler ise farklı ve eğlenceli aynı zaman da renkli bir dokunuşa imza atmış büyüleyici mükemmellikler için sizlere yardımcı olan bir tasarıma benziyor.


Sadeliği seven ve her zaman da sade kalmayı sade kıyafetleri tercih eden bayanlar için yapılan diz altın da bulunan koyu tonlara sahip lacivert renkte bir kapri modelidir bel kısmından da ayarlanabilir olması kullanılabilirliğini kolaylaştırıyor üstüne ise farklı bir tasarı da yapılan yeşil tonların da ki sırt dekoltesine sahip olan bir penye ile kombinlenmiş.


Kapriler de en çok tercih istek görülen renk ise siyahtır yine siyahtan yapılan bir desen de kapri modeli diz kısmı lastikli olan ve üzerin de siyah tonların da kapüşonlu bir kıyafet kullanılıyor her zevke her desene uygun kapride sizler de çok beğenecek ve hemen almak için de yapmanız gereken tek şey bir mağazanın kapılarını çalmak olacaktır.


Süsüne düşkün olan bayanların ve genç kızların da bir o kadar severek tercih edebilecekleri kıyafetler arasın da yer alıyor alışverişe de çıkıldığı zamna da en çok alınan kıyafet çünkü rahatlık için çok önemli hele ki yazın pantolonlar katlanılmaz bir işkenceye dönüşüyor koyu renk üzerine yapılan beyaz kemer kombini de çok şirin ve kullanmaya değer.


Penyeden yapılan kot rengine sahip olan rahatlık bakımından da her zaman istek duyulan ve sizlerin fiziklerine ve vücuduna yakışacak olan tasarımı sade beyaz bluzlar ve kısa kollu ve ince kollu askıları da unutmamak lazım isterseniz de aksesuar kullanmak isteyenler için de kolye sizlere yardımcı ve küpe de şık yapacağına emin olabilirsiniz bizden demesi.


Orta yaş da olan bayanların rahatlıkları ve kendi keyifleri için giydikleri modeldir krem renginden yapılan bilek kısmına kadar da uzanan bir kapridir altın da yapılan dolgu topuklu kombin ise sizlere şıklık ve önem veren bir görünüm aynı zaman da kendinize güvenmenize de yardımcı olacaktır kemer kısmı ise koyu kahverenginden yapılma ince bir modeldir.




Beyaz rengin şıklığı ve sadeliği ile tasarlanılan model sizlere özel yapılmak da victorias secret mankenlerinin üzerin de yer alan ve podyumlara yakışan önemli bir kapri modeli bu model ise dizlere kadar uzanan ve bol paça olan kapriler arasın da yerini almış ve mağazalarda da en çok satan kapriler arasın da yerini almış sizlere öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top