13 Eylül 2013 Cuma

0

KOTON BAYAN GIYIM MODELLERI

2014 yılının koton marka çok kaliteli bayan giyim modellerini bulacak ve hayran kalacaksınız. 1988 yılında kuzguncukta açtıkları yirmi beş metrekare olarak başladıkları butik işyeriyle yıllarca çalışarak iki eş birbirine destek vererek kurdukları ve zaman hızla geçerken onlarda bu zamana yenik düşmeyerek soyadları gibi yılmayarak bu günlere gelmiş. Yeni girişimcilere bir örnek olmayı başarmış iki insan ve bir çift görüyoruz. Atalarımız boşuna dememiş birlikten kuvvet doğar diye çalışarak insanın başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Bunu koton markasının kurucuları olan bir çiftten öğreniyoruz. Koton markası her zaman yeniliklere dikkat eden bir firmadır. Her yıl kendisi ile yarışan bir misyonu vardır. Müşterilerinin dolaplarını değiştireceğine inanan koton tasarımcıları bayanların her yerde rahatlıkla giyebileceği ve kendini daha özel hissedeceği tasarımlar hazırlar ve müşterilerini koton mağazalarında müşterilerine hizmet etmek için siz misafirlerini bekler. En yakın bir koton mağazasına gidip gezmenizi size öneririz. Kaliteden ödün vermeyen dizaynları inanın çok beğeneceksiniz. Koton markası 156 mağazasıyla Türkiye de en önde giden giyim sektöründe en ön sırayı alan markalardan birisidir. Dış ülkede ise seksen bir mağazası olan koton markası diğer dünya markalarıyla yarışır hale gelmiş ve kalitesini bütün dünya ya duyurmuş. Sekiz yüz kırk işçi emekçisiyle dünya markalarının önüne hızla geçmektedir. Eğer sizde değişikliği rahatı ve kaliteyi arıyorsanız size tavsiyemiz koton mağazalarını ziyaret edin. Mutlaka kendinize çok yakışan kaliteli bir kıyafet bulacaksınız.




Dar paça bayanların çok sevdiği modeller arasın da yer almak da çok şık görünen bu kombin de yer alan kıyafetlerin başın da ise öncelikle çok şık bir dar paça pantolon yer almak da üst kısım ise bu tarz pantolonların vazgeçilmez kıyafeti sade bir badi ile tamamlanılmak da ayrıca üzerin de ise düğmeler bulunmak da ayakkabı tercihiniz ise öncelikle dar paça pantolonlar oldugundan dolayı her zaman topuklu ayakkabılar kullanmalısınız bu sizi daha şık yapacaktır kullanılan beyaz ayakkabı ise fazlasıyla ilgi çekmekte.




Deri bayanların vazgeçemedikleri modeller arasın da yer almak da bu tasarım ise çok farklı olmak da ilk tasarım yani ilk resim krem tonların da bir gömlek kullanılmak da ev yaka kısmı ise farklı durmak da uzun kollu yapılan bu model deri bir etek ile kullanılmak da bu yazı çok şık olarak geçireceğiniz bu kombini ise farklı aynı zaman da şık bir ön kısmı ve arka kısmı açık bir yüksek topuklu ayakkabılar ile kullanabilirsiniz ikinci resim ise değişik olarak üst kısım deriden yapılırken kalın askılı tasarlanılmak da ve alt ksım ise değişik aynı zaman da pileli bir etek modeli kullanılmak da ve yine ön kısmı açık bir ayakkabı tercihen kullanılmış.


İlk resim de kullanılan sade kıyafet çok şık olurken elbise tarzı bir model kullanılmak da ve kol kısmı ise farklı olarak uzun yapılmak da ve çok fazla detay kullanılmamış bu modeli çok şık ve kapalı renkler de ayakkabılar ile kullanabilirsiniz.İkinci resim ise farklı bir kombin modeli kullanılmak da ilk resim tamamen farklı olarak siyak diz üstü bir modelde etek kullanılırken üst kısım da ise iç olarak beyaz üzeri siyah desenli bir model kullanılmak da ve üzeri ise mavi bir yelek kullanılmak da çok şık olacağınız bu modelleri sakın kaçırmayın.





Yazın siz bayanların çok işine yarıyan ve mutlaka kullanmak isteyeceğiniz ve üzerinizden de hiç çıkarmayacağınız bir model sizlere çok yakışan bu model sizler için koton mağazaların da yer almak da ilk resim de kısa kapri kullanılmak da ve pembe renkten tasarlanılmış üst kısım ise gömlek tarzı bir model kullanılan bu iki tasarım da ayakkabı olarak ise pembe ve kırmızı renkte ön kısmı kapalı hafif sivri burunlu bir model tercihen kullanılmak da bu modeli her yer de rahatça kullanabilir aynı zaman da şıklığınıza da şıklık katabilirsiniz sizin tercihiniz.


Kalem etek artık bayanların vazgeçemedikleri kıyafetler arasın da yer almak da sizlere özgü bu modelleri biz ce sakın kaçırmayın ilk resim de kullanılan kottan yapılma dar kalem etek ile kullanılan sadegörünümlü beyaz yarım kollu badi ise çok durmak da silere çok yakışan mavi yüksek topuklu ayakkabılar ile de kullanabilirsiniz ikinci resim ise yine kalem etekten yapılan bir beyaz renkde etek modeli ve üst kısım yine sade bir yarım kollu badi ile kombin edilmek de bu modeli ise mavi renkte yüksek topuklu saks mavisi renginde de kullanabilirsiniz.


Eski zamanları anımsatan bir koton markalı klasik bir model eski renklerin kullanıldığı sarı ve açık turuncu renkler ilk resim de turuncu bir pantolon ile kullanılırken bol olrak yaılmak da ve üzeri ise pile biçimin de yapılmak da ve açık kahve tonlarında da bir yandan askılı çanta ile kombin edilmek de ikinci resim ise tamemen farklı bir elbise ile kullanılmak da ve pileli olarak yapılan bu model diz üstü olarak sizlere sunulmuş bu modelelri eğer çok sevdiyseniz hemen koton mağazasına uğrayarak bu modellere sahip olabilirsiniz.


Bayanlara yakışacak bu kombinleri mutlaka sizler çok begeneceksiniz. Bu pantolon modelleri de ayrıca sizlerin çok hoşuna gidecek ve ilk resim de kullanılan dar paça beyaz renginde olan bu pantolon sizlerin çok hoşuna gidecek ve özellikle üst kısım da kullanılan beyaz dan yapılma bir badi üzerine kullanılan kot rengin de yapılan uzun kollu ceket ise çok farklı durmak da bu kombini ise çok şık bir topuklu ayakkabılar ile de kombinleyebilirsiniz ikinci resim ise pantolon tamamen farklı yapılmış ve dar paça olrak kullanılmak da ve üst kısıma ise beyaz bedi ve beyaz ceket ile kombin etmiş.



Çok şık bir model olan bu tasarım siler için yapılmak da yazın çok şık olacağınız ve özel yerler de ve şık bıldugunuz yerler de kulalnacağınız modeller arasın da yer almak da bu model mutlaka sizin işinizi görecektir çok şık olan bu pantolonun üst kısmı daha dar ve alt kısım ise daha dar olan bir paça ile kullanılmak da ve bu pantolonun rengi ise çok renkli canlı bir kot rengine sahip olmak da yine bu modeli çok şık bir gömlek ile de kullanarak şıklığınıza şıklık katabilir ve göz doldurabilirsiniz bu modeli koton mağazaların da bulabilirsiniz.



Sizlere özel olarak yapılan ve bu yazın sizlerin en güzel kıyafet ve kombinleri arasın da yer alan bir model bu model de ise çok değişik iispanyol paça bir pantolon kullanılmak da üst kısım daha dar iken paça kısmı ise daha bol olarak tasarlanılmış üst kısım ise artık klasik olan bir model gömlekten yapılmak da yaka kısmı açık ve çok şık bir renk olan beyazdan tasarlanılmak da bu modlei ise istediğiniz aksesuarlar ile kullanabilirsiniz ayrıca çok şık olacağınız ön kısmı hafif sivri bir kırmızı topuklu ayakkabılar ile de kullanabilirsiniz.


Pantolon artık her bayanın dolabın da bulunan ve şık olmak için çok tercih edilen modeller arsın da yer almak da ilk resim de kullanılan kot pantolon sade ve eskitme bir model olan dar paça pantolondan tasarlanılırken alt kısmıa ayakkabı olarak ise ön kısmı kapalı bir beyaz tonların da yüksek topuklu bir ayakkabı tercih edilmek de ikinci resim ise klasik tarz da bir pantolon modeli aynı zaman da bayanların çok kullandıkları pantolonlar arasın da yer almakda üst kısma sade beyaz yarım kollu bir badi tercih edilirken alt kısım yani ayakkabılar ise ön kısmı kapalı ve kırmızı renkte bir yüksek topuklu ayakkabı tercih edilmek de bu modeli sizlere öneririz.


Bu etek modellerini sizler de buldugunuz da çok sveinecek ve hemen bir tanesine sahip olmak isteyeceksiniz özellikle genç bayanların çok tercih ettiği modeller arasın da yer almak da sizlerin de böyle şık aynı zaman da rahat bir kombin de etek modeli olabilir ilk resime gelecek olur ise beyaz bir etek kullanılırken üst kısıma ise açık turuncu renkte uzun kollu bir model de bluz tasarlanılmış bu modeli eğer çok begendi iseniz sizleri hemen koton mağazalarına bekleriz.Bu modelleri ise farklı olarak yeşil topuklu bir ayakkabı ile de kombine edebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.


Bu tasarımlar ile çok şık olacağınız bir model ilk resime bakacak olur isek sadelikten yana tarzını kullanan bayanların tercih edeceği bir model olan hafif bol bir bayaz pantolon kullanılmak da üst kısım ise turuncu ve krem renklerinin yer aldığı bir bluz kullanılmak da iken ikinci resim de ise tamamen farklı bir kombin karşımız da sarı renkde kalem etek tarzı bir model kullanılırken klasik tarzları da bizlere anımsatmak da bu modeli ise kısa kollu bluzlar ile tercih ederek de çok şık olabilirsiniz.


Renkli pantolonlonlar bayanların her zaman igi odağı olmuştur çok şık tasarım da bir model sizlere yakışan bu model de pantolonlar sizlere uygun olarak tasarlanılmak da ilk resim de ise dar bir pantolon yapılmak da ayrıca pembe bir renk kullanılmak da ve üst kıyafet olarak da sade krem rengin de üzerin de çiçekleri olan bir bluza sahip ikinci resim de ise dar paça turunvu bir pantolon ile kombine edilen bir belden içeri geçmeli aynı zaman da çok renkli bir bluzu görmekteyiz bu modeli ayrıca çanta ile kullanmak isteyen bayanlar ise turuncu renkler de uzun elle tutulan bir çanta tercih etmeliler.


Bu tasarım ise çok şık ve yazları en basit kombinleri arasın da yer almak da renkli kotlar ile yapabileceğiniz bu basit aynı zaman da şık tasarımları kullanırken de çok begenecek ve yazlaru vazgeçilmez kıyafet ve kombinleriniz olarak göreceksiniz özellikle de uzun bacaklara sahip olan bayanlara çok yakışan bu tasarımı işse topuklu ayakkabılar ile kullanmalı ve şıklığınıza da şıklık katarak göz doldurabilirsiniz sizler de yazın moda rüzgarı estirmek istiyorsanız bu model sizin işinizi görebilir kullanmanız dileğiyle.


Özellikle kavurucu sıcaklar da sizlerin çok işinizi gören bir tasarım bu modeller bayanların çok hoşuna gitmek de ve sizlere çok yakışacak ilk resim ise sarı ve açık turuncu renklerin den oluşmak da ve diz üstü olarak yapılmak da kol kısmı ise farklı olarak tan kalın askıdan yapılırken kullanılan kolye ise çok şık durmak da bu model sizlere çok yakışacak ikinci resim ise yazın sevilen bir çok renginden tasarlanılmak da mavi başta olmak üzere sırasıyla sarı renk gelmek de kol kısmı ise uzun olarak tasarlanılmak da yine düz üstü yapılmak da sizlere bu modeli içtenlikle önerir kullanmanızı dileriz.


Yazın giyebileceğiniz çok şık ve kullanırken de çok rahat hissedeceğiniz modelelr arasın da ilk resim de ise alt kısım çok bol ve aynı zaman da rahat cıvıl cıvıl renklere sahip bir model üst kısım ise kol kısmı özellikle kalın askılı olarak yapılmak da ve diğer resim ise bol pantolon gibi renklere sahip ve alt kısım ise krem renklerin de bir etek ile kombin edilmek de sizlere bu kombini önerir ve hep kullanmanızı isteriz bu modeli ise her yer de kullanabilir ve çok şık olarak etrafta dolaşarak herkese şıklığınızı gösterebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top