11 Eylül 2013 Çarşamba

0

MINI ETEK MODELLERI

Yazlık bayan mini etek modellerini çok beğeneceksiniz. Her bayan kendine çok güvenir çok sıcak yaz aylarının geldiği şu güzelim günlerde bayanların en çok tercihi kendilerini çok rahat hissedecekleri kıyafetleri arayıp bulmaktır. Bu kıyafetler arasında en önde gelen ise bayanların çok daha çekici olmasını sağlayan mini etek modelleridir. Mini etek modelleri yaz aylarına uygun ince hanımların kendilerini rahat hissedeceği kumaşlardan üretilmiştir. İster dar ister likralı isterseniz kiloş mini eteklerle bu yazı çok serin geçireceksiniz. Bayanlara kot mini etekler çok daha yakışıyor özellikle genç bayanlar veya spor giyinmeyi seven bayanların tercihi olan kot etek modellerini eminiz beğenerek giyeceksiniz. Yaz aylarının renkleri genellikle açık renkli kumaşlar tasarlanılarak elde edilir bunun sebebi açık renkler güneşi yansıtır ve insanın çok ısıya maruz kalmasını engeller. Bu yüzden yaz aylarında kıyafetler açık renklerden hazırlanır. Tatil bölgelerinde de göze batmayacak sizi serin tutacak tiril tiril katlı etek modelleri sizleri kendine hayran bırakacak ve mutlaka almak isteyeceksiniz. Dar mini etek modellerini aynı renk bir ayakkabı ile çok kombinleyip şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Bu mini etek modellerinin üzerlerine ince kumaşlardan özellikle yaz aylarında tercih etmeniz gereken pamuk veya keten kumaşlarından hazırlanan çok şık bir gömlekle bütünleyebilirsiniz. Zayıf narin bayanlar bu mini etek modellerini kullanırken çok daha rahat edceklerdir.



Etek modelleri arasın da en çok sevilen bir dar kısa mini etek modelidir her zaman göremeyeceğiniz tasarım da bir etektir siyah renk çok sevilmek de ve bir de böylesine şık bir dizayn ile birbirine uyum sağlanılarak yapılan etek de ön kısmı daha uzun iken arka kısım ise biraz daha uzun aynı zaman da tülden de meydana gelmek de bir de kullanılan sarı tonlarında ki kemer ise üzerin de yapılan pembe bluz kombini çok şık.



 




Genç kızların tarzı haline gelen ve bu yılların moda eteği olan bu siyah kabarık etek modeline bayılacaksınız özellikle de resimde ki gibi bir kombin ile kullandığınız da sizler de şıklığınıza inanamayacaksınız kullanılan beyaz gömlek ve üzerin de yapılan siyah flor ise fazlasıyla mükemmel altına giyeceğiniz rugan uzun siyah ayakkabılar da sizleri beklemek de bu kombini mutlaka kullanmalısınız.




Yazları özellikle bir yere giderken bayanların sıkça tercih ettikleri modeldir desenlerden meydana gelen ve dantellerin de yer aldığı şık tasarımlı etek de bir de pileler de yer almış durum da bu modeli zaten en iyi tamamlayan kıyafet de tabiî ki de toz pembe bir bluz olabilir ve şeffaf olması da sizleri daha bir farklı ve şık yapacaktır emin olun sizlere öneririz.


Sade takınmayı ve sade giyinmeyi seven bayanların tercihen kullanacakları ve her gittiğiniz yerde de adınızı duyuracağınız bir mini etek modeli hem dar da olması özellikle de vucüduna güvenen bayanları bekliyor krem renkte ki bu eteğe kullanılan koyu kahverengi kemer detayına ise bayılacak siz de resimde ki gibi bir dar penye ile de şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.


Siyah renk geçmişten beri çok istek duyulan ve gerçekten de bayanları ayrı bir zarefet ve zariflik katan bir renk olması dışın da bir de onları olduklarından daha fazla da ilgi çekici haline getirmiştir belden oturtmalı bir model ve düz siyah bir desendir ayrıca eteğin alt kısmı da dar olarak sizlerin zevkine sunulmuş artık tercih sizlere kalmış durum da.

Leopar deseni bayanların geçmişten beri çok sevdikleri ayakkabı başta olmak üzere kıyafetlerinde de çok istedikleri modeller arasın da yer alıyor altına ise sarı parlak dar bir tayt ile yapılmış ve üzeri ise eteği de hafif olarak üzerini kapatmak da aksesuar kulanmak isteyen bayanların ise size önereceğimiz kolyedir kolye ile de tamamladınız mı sizden füzeli yok.



Kot da diğer etekler gibi çok sevilen ve çok kullanılan bir model uzun bir pileye de sahip olan etek de arkadaşlarınız ve dışarı da da gezerken giyebilir ve sizler de eğer bir ortam da bu kıyafeti giydiniz mi ortam da en çok konuşulan bayan sizler olacaksınız eminim üzerine ise gömlek tercih ediliyor ve eteğin de içine de konularak değişik bir detay sağlanılıyor.


Ünlü yıldızların da çok sevdiği mini etekler sizlere de bir hayli çok yakışacak bir o kadar da üzerinizden çıkarmak istemeyeceksiniz alt kısmı tül ve beyazdan yapılıyor aynı zaman da üzerine ise renkli bir desen işleniliyor bu modeli çok tatlı ve şirin bir kalın askılı bluz ile de giyerek sizler de en şık bayan olarak kendinizi tanıtabilir ve rahatlığına sizler de ortak olabilirsiniz.


Dar bir mini etek modeli ve aynı zamanda da fiziğine güvenen bayanları bekliyor ayağında da yapılan topuklu sarı renkli model sizlere özel üzerin de ise değişik bir tarz yapmak isteyenlere ise uzun kollu ama ince bir model de bir bluz da sizlerin tercihi olabilir sizler de şık aynı zaman da fiziğinizi olduğundan daha mükemmel göstermek için bu eteklere ihtiyaç duyabilirsiniz.


Öncelikle bayanların belden oturmalı etek sevdalarını daha doğrusu bayanlar özellikle de siyah ve beyaz renklerin kullanıldığı etekler her yıl trend oluyor ve her bayana da çok yakışıyor karelerden meydana gelen model de yapılan yarım kollu beyaz badide aynı zaman da sizlerin d e hayalinizde ki kombin olabilir genç bayanlar bizce sizlere çok yakışacağına eminiz.


Yazın çok sevilen renklerinin bir arada yer alması ile meydana gelen her zevke her tarza uygun ve üzerin de ise değişik kombinler yapacağınız kendi tarzınızı da aynı zamn da ortaya koyacağınız değişik de kıyafetler kulanarak bu yılın modasını da sizler yaratarak kendi moda rüzgarınızı ortaya koyabilirsiniz bizce neden olmasın bu etek size ilham verecektir.


Belden oturmalı ve alt kısmının da dar yapıldığı yoğun bir renk olan lacivert ile desenlenilirken arada yapılan beyaz figürler ise sizlerin vücutlarına çok yakışacak sizlerde bu mükemmelliğe inanamayacak bu kombini sizler de yapabilirsiniz hatta hemen bir mağazaya gdip bu şıklığa sizler de ortak olarak gideceğiniz yerin en şık bayanlarından olabilirsiniz.


Tül bu sene en çok yapılan yani bayanlar tarafından en çok kıyafet olarak giyilen bir etek modeli yazın geldiğini anımsatan bir görünüme sahip ve üzeri ise çiçekler ile desenleniliyor üzerin de ise çok farklı bir kombin olan ceket modeli yapılıyor ve bu model ile çok trend bir bayan ve şıklığınızdan da ödün vermeyerek herkesi kıskandırabilirsiniz


Çok sade bir görünüme sahip olan sadelikten hoşlanan ve her zaman sade ama şık olmayı isteyen bayanlara özgü bir tasarım genç bayanlara da bir hayli yakışan ve fiziklerine güvenen bayanların da her zamn çok severek vazgeçemeyecekleri etek haline gelecek üzerine ise sade ve rahat olmak için de ince askılı bir badide tercihiniz olabilir.


Yeşil renk bu yıllar da çok kullanılan ve en çok sevilen renk haline gelen bir etek belden oturmalı ve yazın çok sevilen bir rengi olan yeşil açık tonlu bir desen de model üzerine ise yakıştırılan bir model olan dantel ile süsleniliyor sizlerin debu kombini olması için hemen bir marazaya uğramalı muhteşem olan bu kıyafetlerin tadını çıkarmalısınız..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top