12 Eylül 2013 Perşembe

0

New York Fashion Week 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonları | Micheal Kors | Proenza Schouler | J. Mendel | Marchesa | Rachel Zoe

      New York moda haftasında koleksiyonlar tü hızla sergilenmeye devam ediyor. Ben de aralarından bazılarını sizler için seçtim.    

    
      Micheal Kors New York moda haftasında açık ara en beğendiğim koleksiyonlardan birini ortaya koydu. Koleksiyonu gördüğünüz zaman eminim siz de 2014 yazının gelmesini isteyeceksiniz. Romantik detaylar barındıran koleksiyonda danteller, küçük çiçek desenleri, el işlemeleri, erkeksi etekler, 70' lerin kürk etolleri, deriler, kahve tonları dikkat çekti. 
















       Proenza Schouler koleksiyonunda yaz ayları kış aylarına taşınmış görünüyor. Zira koleksiyonda, toprak rengi ve siyah süet pantolonlar, zımbalı krepe paltolar, kombo tunikler ön plandaydı. Parıltılı şerit desenli uzun elbiseler koleksiyonun sade ve net kesimlerine farklılık katmıştı.














       Bu sezon patchworkler J. Mendelde hayat bularak karşımıza çıkıyor. balık formlu elbiseler, delikli kumaşlar, jakarlar, sarı, beyaz ve siyahın grafik desenli oyunları, çokça renk ve desen J. Mendelde bolca kullanılmış. Önümüzdeki yaz silüetlere vurgu yapmaya hazır mıyız?:)














     Rachel Zoe 1960' ların Londrasını günümüze uyarlayan bir koleksiyonla karşımıza çıkıyor. Koleksiyonda; bomber ceketler, kargo pantolonlar, boyfriend parçalar, zımbalar, derin V dekolteleri, keskin net hatlar, Zebra desenli kaftanlar dikkat çekiyor. 












      Marchesa bu yıl dikat çekici ve dramatik bir koleksiyonla karşımıza çıkıyor. Muhtemelen yakın zamanda bu koleksiyondan bir kaç parçayı Celebritylerin üzerinde göreceğiz. Dudak makyajındaki bordolar daha çok kış makyajında kullanırken bu yıl yazlara da taşınacak gibi görünüyor. Koleksiyonda işlemeler, pastel renklerde hayat bulmaya başlıyor. Dar etekler ışıltılı bluzlerle kombinleniyor.












Görsel: style.com



Beni Takip Edin
Pinterest İnstagram Twitter

 © by No Fashion No Passion

Yorum ve Sorularınızı Bırakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top