11 Eylül 2013 Çarşamba

0

New York Moda Haftası 2014 İlkbahar/ Yaz Koleksiyonları | Rodarte | Marc By Marc Jacobs | J. Crew | Oscar De La Renta | MM6

       New York Moda Haftası' nda birbirinden yaratıcı ve farklı 2014 yaz koleksiyonları birer birer tanıtıldı. Her birisinin teması birbirinden farklı olan bu koleksiyonlardan bazılarını sizin için seçtim ve seneye ne giyeceğiz şimdiden öğrenelim istedim:)        


          Rodarte kardeşler her zamanki asi görünümlerini koleksiyonlarına yansıtmayı başarmışlar. Kulaklarındaki asma kilit küpeler, kürklü ve yırtmaçlı etekler, kolsuz biker ceketler, zincirli kemerler ve ters takılmış cap şapkalarla 1980' lerin modası günümüze uyarlanmış. 








       Marc By Marc Jacobs koleksiyonu maskülen detayların yoğunlukta olduğu bir koleksiyon olarak karşımıza çıktı. Kızların elindeki mühürlü yüzükler, saten kumaşlar, işlemeli yıldızlar, metalik deriler, pijama pantolonlar ve gümüş deri ceketler ön plandaydı. Koleksiyonun feminenliği payet ve satenlerle desteklenmişti. 










    Yazın rahat stil sahibi olmanın sezonu olduğunu ifade eden J. Crew koleksiyonu rahat ve feminen görünümü bir araya getiren parçalardan oluşuyor. Havai desenleri, rahat pantolon ve salaş üstler, dikkat çekici renkler ve desenler ön plandaydı.








     Benim New York Fashion Week' de en beğendiğim koleksiyonlardan biri Oscar De La Renta oldu. Koleksiyonda beyaz dantel, kafes detayları, siyah beyaz desenler, işlemeler, balon etekler, tüller, kabarık elbiseler dikkat çekti. Oscar De La Renta imzası işlemelerin yaz renkleriyle buluşması içimi açtı desem yeridir:)













      MM6 koleksiyonunda ise, sade detaylar, pastel ve göz alıcı renklerle bir araya getirilmiş. Deriler, crop üstler, oversize ceketler ve elbiseler dikkat çeken diğer detaylar oldu. 







Görsel: style.com

Beni Takip Edin
Pinterest İnstagram Twitter

 © by No Fashion No Passion

Yorum ve Sorularınızı Bırakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top