20 Eylül 2013 Cuma

0

Oraletli Pasta

ORALETLİ PASTA
MALZEMELERİ
1 PAKET VİŞNE TOZU
1 ÇAY BARDAĞI NİŞASTA
1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER...
5 ÇAY BARDAĞI SU
BEYAZ KISMI İÇİN
3 SU BARDAĞI SÜT
1 ÇAY BARDAĞI ŞEKER
1 ÇAY BARDAĞI NİŞASTA
1 PAKET VANİLYA
TABANI İÇİN KAKAOLU VEYA SADE BİKÜVİ
YAPILIŞI
KELEPÇELİ KEK KALIBIMIZIN ALTINA BİKÜVİLERİMİZİ ELİMİZDE EZEREK İRİ PARÇALAR HALİNDE SERİYORUZ BEYAZ KISMININ MALZEMELERİNİ TENCEREYE KOYUP KARIŞTIRARAK PİŞİRİYORUZ PİŞEN MUHALLEBİMİZİ BİSKÜVİLERİN ÜZERİNE DÖKÜYORUZ ORALETLİ KISMINIDA AYNI ŞEKİLDE PİŞİRİYORUZ SOĞUMUŞ OLAN BEYAZ MUHALLEBİNİN ÜZERİNE DÖKÜYORUZ ÜSTÜNE BOLCA HİNDİSTAN CEVİZİ DÖKÜP BUZDOLABINDA SOĞUMASI İÇİN SERVİS ZAMANINA KADAR BEKLETİYORUZ AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top