27 Eylül 2013 Cuma

0

Parfüm isteyen?? :)

Hep makyaj ve bakım ürünleri hediye edecek değilim ya hadi bu sefer de parfüm veriyorum.. Patrizia Pepe EDP.. Çekiliş 20 Ekim tarihinde son bulacak ve kazananı 21 Ekim'de açıklayacağım. Bakalım parfümün özellikleri nelermiş..

PATRIZIA PEPE PATRIZIA şehvetli, seksi ve feminen bir kokudur. Çiçeksi ve meyvemsi notalardan oluşur. Misket limonunun ve mandalinanın fresh ve tatlı kokusu Mandarin ahududun eğlenceli dokunuşuyla hareketlenir. Yaseminin gizemli notaları heyecan verici ve ahenkli simyası pralinle ve galbanumla tamamlanır. Bütüne vanilya, beyaz misk ve tonka fasulyesiyle birleşerek imzasını atar.

PATRIZIA PEPE PATRIZIA kalp biçiminde stilize edilen dolambaçlı, pürüzsüz ve transparan bir cam ve arsız bir başlık.. Kırmız şişe Patrizia' nın tensel ve tutkusal davranışını sembolize etmek için tasarlanmıştır. Kutusu güzel bir şekilde açan çiçek imajını vermektedir. Kapağı açtığınızda gerçek gizem ortaya çıkar. Bu sadece bir parfüm değildir. Tek bir dansçının rolünü oynarken ki tüm hislerini barındırır. İçeriği sayesinde gün boyu kendinizi baştan çıkarıcı, güvenli ve bakımlı hissedecek, uzun süre kalıcılığı sayesinde mutlu olacaksınız




Zorunlu katılım koşulları :

GFC, Bloglovin ve Google+ ile blogumun izleyicisi olmak, hepsini blogun sol tarafındaki alanlara tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz..Ayrıca izleyicim olduktan sonra bu yazının altına e-mail adresi bilgisini bırakmanız gerekiyor.

Ekstra hak kazandıracak koşullar : 

Sosyal medyada veya blogda bu çekilişi paylaşmak +1 çekiliş hakkı. Lütfen paylaşımlarınızı yaptıktan sonra bu yazının altına paylaşım linklerini kopyalayıp yapışıtırın.

Sadece Türkiye içine gönderim yapılabilir..Kargo ücreti bana ait.. Hepinize bol şans..













Sosyal medyadan beni takip etmek için


Instagram: aylininkozmetikgunlugu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top