2 Eylül 2013 Pazartesi

0

Sonbahar İstek Listesi/ Kozmetik


Herkese merhaba,

Benim gibi güneş-sever, yaz düşkünü, aydınlık gün tutkunu olanlar için sonbahar hüznü başgösterdi. Ama yine de sonbaharda da yapılacak bir sürü bir sürü güzel kültür-sanat aktivitesi ve faaliyet var, diye düşünerek kendimizi avutuyor ve sonbahar kızıllığının tadını çıkarıyoruz;) 

Hem zaten Eylül'ün güzelliklerini say say bitmez. Bi kere havalar hala yazdan kalmadır. Doyamadığımız uçuş uçuş elbiselerimizi, şortlarımızı, askılı bluzlerimizi giymek için hala vakit vardır. Moda dergileri en kalın boyutta, kuşe kağıtlarından sızan renkler capcanlıdır. Üstelik podyumlardaki ışıltıdan güzellik trendleri de nasibini almıştır. 

Bu sene piyasaya sürülen pek çok güzellik&bakım ürünü görseli aklımı başımdan almaya yetti! Türkiye'ye gelmesini dört gözle beklediğim pek çok makyaj koleksiyonu var. Bunlardan oluşan bir istek listesi hazırladım. Bakalım neleri çok istiyormuşum, nelerde kararsızmışım, nelerin alınma ve alınmama ihtimali eşitmiş? ;)


MAC Indulge koleksiyonuyla başlayalım. Kahve/bronz tonlarındaki 'liquer' lipglass ilk sırada. Bu lipglassı geçen yaz çıkan Hey Sailor! Koleksiyonundaki 'blessedly rich'e benzettim.(ki kendisine bayılıyorum, Limited edition olduğu için gıdım gıdım kullanıyorum;) ) Alternatifiyle stoklamak şart;) 

İkinci olarak Dior'un süpersonik Belle Etoile paleti bu sezon alışveriş listemin ağır topu;) Renkleri, üzerindeki desenleri, şıklığı, kalitesi; bu palet olmazsa olmaz dostum;) 

Olasılık hesaplarıma gelince... Yine MAC Indulge koleksiyonundan Utterly Tart ve fe Lust for Life lipglasslar aklımı çeldi. Mağazada deneyip birisine karar verebilirim ya da ikisinden de vazgeçebilirim. 


Sırada emin olmadığım ürünler var. Urban Decay Theodora palet bu sezonun ürünü değil ama gene de listemde.Sephora France'da kendisine swatchlanmış, dağılmış ve perişan olmuş halde rastladığımdan almadım. Urban Decay'in sitesinde de yoktu bir süredir ama geçenlerde yeniden stoğa girdiğini duyunca listeye de aldım. Doların yükselmesi ve yurtdışından alışveriş konusundaki sınırlılıklar zorlayıcı faktörler; bu nedenle bu palet konusunda tereddütlüyüm.İkinci olarak Nars'ın sınırlı sayıda üretilmiş LA paleti var. Far renkleri, Turkish delight oje ve glossu bu paleti cazip kılıyor. Daha önceden Nars farları denemediğim için merak ediyorum.Ama çok da elzem değil. Son olarak da MAC veluxe Pearlfusion'un smoked far setini merak ediyorum. Elimde benzer renkler var aslında; üstelik ileride de alınabilecek bir palet olduğundan aciliyeti yok. 

İşte benim istek listemin ilk hâli bu şekilde. Sizler de listeler oluşturdunuz mu? Sevgiler;) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top