2 Eylül 2013 Pazartesi

0

Yargıcı 2013 - 14 Sonbahar & Kış Koleksiyonu


Yargıcının, Sonbahar & Kış 2013-14 Koleksiyonu, sıcak yaz günlerinden serin havalara yumuşak bir geçiş yapmanızı sağlayacak alternatiflerle dolu…


Sıcak yaz aylarından, serin sonbahar günlerine geçerken yalnızca tiril tiril elbiselerle dışarı çıktığımız günler geride kalıyor. İklim değişikliklerine, iddialı ama sade kombinleriyle yeni bir soluk getiren Yargıcı ile hemen kalın ve koyu renkli kıyafetler altına girmek zorunda değiliz. Sıcaklardan soğuklara daha yumuşak bir geçiş yapmamızı sağlayan Yargıcı ile serin havalarda da eğlenceli ve cool birbirinden şık kombinler yaratabilirsiniz.


Koleksiyonda yer alan mini elbiseleri, ankle botlarla çorapsız bir şekilde kombinleyen Yargıcı, bu sezon yine oldukça beğenilen yağmur botlarını da diz üstü çoraplar ve mini elbiselerle birlikte kullanmanızı öneriyor.


Koleksiyonda yer verdiği renklerle de içimizi ısıtan Yargıcı, zümrüt yeşilinden ambere, çimen yeşilinden narçiçeğine, elektrik morundan hardal sarısına kadar daha önceki koleksiyonlarında rastlanmayan iddialı ve Sonbahar-Kış Koleksiyonlarında görmeye alışık olduğumuz koyu renklere karşı farklı alternatiflerle karşımıza çıkarıyor.



































Siz de kışın soğuk ve karanlık yüzünü, Yargıcı’nın eğlenceli kombinleriyle renklendirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top