9 Eylül 2013 Pazartesi

0

YAZLIK ELBISE MODELLERI

Yaz aylarının vazgeçilmez kıyafetlerinden biri olan yazlık elbiseleri sizler için araştırdık ve sitemiz de paylaştık. Eminiz ki sizler de gördüğünüz de hem çok şaşıracak hem de hemen sahip olmak ve kullanmak için can atacaksınız. Her yaşa ve her zevke uygun olmasının yanı sıra fiyatı ile de herkesin ilgi odağı olmak da uzun yada kısa modelleri renkli yada klasik tarzda bir çok model yer alıyor. Her bayan özellikle de rahat etmeyi çok sever. Bu yüzden bu elbise modelleri sizlerin rahatlığı için piyasada sürül de ve mağazalarda da yerini almak da ve kapış kapış satılıyor. Fiziğine ve vücuduna güvenen bayanları sitemize bekliyoruz. Bu yazı si de elbise gününe çevirin ve sahil de olmak üzere her yer de rahatça kullanabileceğiniz bu elbiseleri yaz bitmeden kaçırmayın. Her desen de ve hatta dantelden yapılan elbiseler de yer almak da ve bu senenin trend elbise modellerini gördüğünüz zaman ise hemen almak için can atacağınıza eminim. Neden sizin de bu elbiselerden bir tanesine sahip olmayasınız, hemen bir mağazaya uğramanız yeterli olacak. Çok rahatça her yer de bulabilirsiniz, çok da uygun fiyatlar sizleri bekliyor. Yaz sonu indirimlerini sakın kaçırmamanızı ve kullanma zevkine de varmanızı isteriz. Yazın keyfi ne de olsa rahat ve özgür olunca çıkar bu yüzden rahat etmek ve yaptığınız aktivelerden sohbetler den ve oyunlardan zevk almak için bu rahat aynı zaman da şıklığınızı da kaybetmeyeceğiniz. Elbiseleri seçmenizi öneririz ve bütün söylenen özellikte ki elbiseler de sitemizde yer alıyor. Hemen bakarak kendi tarzınızda ki elbise modellerini seçerek fikir edinebilir böylelikle istediğiniz elbiseye de sahip olabilirsiniz. Bayanlar zaten elbiselere çok severek kullanmak de bir de bu modelleri gördüğünüz de fazlasıyla etkileneceksiniz.


Kumaştan yapılma bu yeni nesil yazlık elbise modeline bayılacaksınız üst kısmı siyah beyaz çizgili elbise modeli alt kısım ise turuncu kumaştan yapılma mini tarzda bir etek modeli ile birleşim yapılmak da üzerine ise istediğiniz bir trent ceketler tercih ederek farklı bir kombin yapabilir böylelikle şıklığınızı konuşturabilirsiniz ayakkabı tercihi de çok önemli olduğundan ön tarafı açık ayakkabılar ve bilekten bağlanılabilen modeller tercihiniz olsun.





Yazın çok tercih edilen kırmızı renk ile tasarlanılan ve üzerinde ise dantellerin yer aldığı göğüs kısmından aşağıya doğru düğmeler de yer almış ve hafif dalgalı bir biçim de yer alıyor ve kalın askının da yer aldığı model sizlere çok yakışacak ve hep kullanmak isteyecek sizlerin değişik tarzı olan bilezikler aksesuarlar da takarak istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz süper bir kolye ile de tamamlanıldığın da şıklığınıza diyecek yok.



Bir çok mağazada yer alan çizgilerin yer aldığı inanılmaz renklerin bir arada zarafet için de uyum sağlanıldığı bir elbise modeli sizleri bekliyor alt kısım ve üst tarafın birleştirilme olarak yapıldığı ve siyah beyaz uyumunun yakalanıldığı yaka kısmının ise siyahtan tasarlanıp etek kısmının ise siyah ve vazgeçilmez kırmızıdan yapıldığını görmektesiniz ön kısmı sivri ve hafif topuklu ayakkabıları da giymeyi unutmayın.



Krem renginin yoğunluğu resme ilk bakıldığı andan itibaren görülüyor üstten alta doğru ise yeşil rengin yer aldığı da gözden kaçmamak da bel kısmında ki fiyonk detayı ise çok şık ve özenle yapılan bir elbise olduğunu göstermek de bu elbiseye bir de aynı renk tonların da bir şapka ile de tercih edebilir böylelikle kendinizin ne kadar farklı olduğunu göreceksiniz farklı yüzükleri de dilerseniz parmaklarınız da kullanarak değişik görünümlere yelken açabilirsiniz.



Yazın giymek için uygun ve fırfırlı bir elbise modeli sizlerin karşısın da duruyor krem renkten yapılma ve kat detaylarının olduğu kısımlar ise siyah renk ile destekleniliyor göğüs kısmın da yer alan siyah detay ise kalın olarak dizayn edilmek de kol kısımları ise tamamen farklı ve yarım kollu olarak piyasa da yerini almış mağazalarda da kolaylıkla bulabilirsiniz tercih sizin .



Saks mavisi rengi bu yılın moda renklerinden biri olmak da aynı zaman da bu elbise modelini ise gece gezmelerinin dışın da özel davetlerde de kullanarak şıklığınızı da konuşturabilirsiniz tek omuzlu olarak tasarlanılan vücuda yapışan dar bir elbise olmak da kendine ve vücuduna güvenen bayanların ilk sırada ki tercihi olacaktır umarız sizler de beğenirsiniz.


Ünlü mankenlerin üzerin de yer alan bu elbise modeli gerçekten farklı ve siyahtan yapılma yarım kollu ve üzerin de ise krem renginden yapılma danteller yer almış değişik noktalar da yapılan dantel detayları gerçekten çok hoş duruyor hafif de göğüs dekoltesi olan bir elbise zarif ve şık bir kolye ile de tamamlanılan elbise sizlerin de vücutlarına fazlasıyla yakışacaktır buna emin olun.




Çok tatlı bir renkten yapılan türkuaz renkten yapılan görünümü ve şekli ile de herkesin beğenisini kazanan ve fiyatı ve şıklığı ile de inanılmaz çok konuşulan bir elbisedir dediğimiz gibi çok uygun fiyatlar ile sahip olabileceğiniz elbise dilediğiniz her mağazada bulabilir ve deneyerek arada ki farkı sizler de göreceksiniz tam yazlık bir elbise kalın askılı ve küçük tatlı da bir kurdalyesi bulunuyor.



Mavi ve yeşil renklerden meydana gelen kumaştan yapılma ince askılı ve kısa mini model bir elbise modeli sizlerin karşısın da genç bayanların tercihi ve her yaşa da uyum sağlayabilen bir elbise ayakkabı olarak ise topuklu ve açık ton da ayakkabılar tercih etmelisiniz bu kombin ile gideceğiniz yer de ki en şık bayan siz olacaksınız ve güzelliğinizi de ortaya koyacaktır.



Uzun olarak tasarlanılan ve uzun boylu bayanların fiziklerini gösterme de ki en önemli yardımcısı olan çok sevilen renklerden biri olan siyah ve beyazdan yapılma lastikli olmasının yanı sıra straplez desenli olması da inanılma ilgi çekici ve bayanlar arasın da ilgi odağı olmaya hak kazanıyor altına ise farklı olarak dolgu topuk da bir ayakkabı kullanabilirsiniz özellikle de sahil kenarların da gezmek için ideal bir model de elbise.


 
Pembe tülden yapılan bu şirin elbise gerçekten ilgi çekici duruyor ve ince askıdan yararlanılmak da her genç bayanın tercihi aynı zaman da inanılmaz dizayn edilen çok özenle işlenilen bir elbise olduğunu da unutmamak lazım bu elbise yi ise aynı renk tonun da çok da topuklu olmayan ön kısmı dahil olmak üzere açık ayakkabı ile kombine ederseniz gece yada özel yerler de giyebileceğiniz harika bir elbise tasarlamış olursunuz.



Çok farklı bir tasarım ve ince ve zarif bayanların çok kullanıldığı ve podyumlar dahil olmak üzere bir çok yerler de tanıtımı yapılan siyah tülden yapılma mini elbise modeli iç kısım da ise krem renkli bir astar yapılırken üst taraf ise vücuda yapışan ve çok ince askılardan faydalanılıyor ve arka tarafı krem ön tarafı ise siyah olan değişik görünümlü bir elbise ortaya çıkıyor denemeli ve bizce görmeniz gereken bir tasarım harikası.




Bir yere giderken en rahat edebileceğiniz aynı zaman da şık da olabileceğiniz bir yazın renklerine uygun elbise modelidir ön kısmı kısa ve kalın askıdan yapılma olurken arka tarafı ise uzun kuyruklu olmak da pembe renkli olması da ayrı bir farklılık katmak da doğrusu bu yıllar da pemde tonda ki elbise ve kıyafetler çok moda bu elbise de tabiî ki moda olmayı hak ediyor zaten trend bir kıyafet olmak da.




Sade kıyafetlerden hoşlanan bayanların terci olan bir kırmızı renkli kıyafeti .çok beğenecek ve hemen almanızı da öneririz çünkü hem fiyat hem kulanım açısından çok fazla ilgi gören ve satılan bir elbise kol kısımları ise yarım kolu mini bir elbise sizlerin karşısın da arkadaşlarınız ile gezerken yada bir cafe gibi yerler de otururken alışveriş yaparken de çok rahat olacak ve şıklığınızdan da ödün vermeyeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top