31 Ekim 2013 Perşembe

0

Out Of Stock # 15

Biten ürünler gecikmeli olarak blogda! Bakalım Ekim ayı neleri beraberinde götürmüş? ;) 


En soldaki el kremini gratisten almıştım. Gratis'e özel markalardan birisiydi. Vanilya kokulu olanı tercih etmiştim. Kremden ziyade beyaz jel gibi akışkan yapıda bir üründü. Nemlendirmesi bence yetersiz, kokusu ise çok yoğundu. Ben yoğun vanilyadan rahatsız olmadım ama buram buram koku sevmiyorsanız bu kremi tavsiye etmiyorum. Bir daha alacağımı sanmıyorum. 
Essie ojelere gelirsek kırmızı renkli olan Essie düğün koleksiyonlarından birisine aitti.İsmi First Dance. Şu ana dek kullandığım en mükemmel kırmızı tonu olabilir! Keşke koleksiyon ürünü değil de kalıcı seride yer alsaydı... Bir diğer mini oje de gene koleksiyon ürünü, adı da  Instant Hot. Bu ojeyi o kadar çok sevdim ki, sephora yaz indiriminden tam boyunu aldım;) Bitti diye üzülmeme gerek yok.


Hemen hemen her ay bitenler postunda yer alan biricik Biotrue solüsyonumun da mini boyu bu ay tükendi.


Son olarak çok sevdiğim, kullandığım iki ürün bu ay-haliyle- tükendi. Estee lauder alışverişlerimden birinde hediye edilen 4,5 ml'lik bu parlatıcının adı Wired copper. Kendisini makyaj örnekli yazılarımın hemen hepsinde gördünüz. Hal böyle olunca da bitti sevgili parlatıcım;) Her ne kadar kahvemsi görünse de bendeki duruşu şeffaf bir parlatıcıdan farksızdı. O nedenle de gözlerimin ön planda olduğu makyajlarımda bu parlatıcı vazgeçilmezimdi. Tam boyunu almayı düşünüyorum, çok başarılı bir parlatıcıydı.
Parfümüm ise imza parfümüm Tommy Girl. On yılı aşkın süredir bu parfüm benim hayatımda. Farklı kokular denemeyi sevsem de Tommy Girl'ün yeri bambaşka. Mutlaka yedeğini bulundurduğum, çiçeksi, temiz, taze ve tam benlik bir koku. Bir şişe daha var çekmecemde, üzülmeme gerek yok;) 


Bu ay bitenler bunlar. Mutlu haftasonu diliyorum herkese.... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top