29 Kasım 2013 Cuma

0

2014 Çizme ve Bot Modelleri

2014 çizme ve bot modelleri, çizme modelleri, bot modelleri, uzun çizme modelleri, topuklu çizme modelleri, zımbalı botlar, düz taban çizme modelleri
Bayanların vazgeçilmez aksesuarları ayakkabılarıdır. Tabi kış geldi çattı ve bayanlarımız çizmelerini ve botlarını giyinmeyi özledikleri için artık bu hasretten kurtulacaklar. Ancak bizce eski çizmelerinizin ve botlarınızın yanına koyabileceğiniz çok güzel çizme ve bot tasarımları var ve 2014 yılının kış aylarında bu durumu sonuna kadar değerlendirecek bayanlarımıza şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.

Bu sene yine çizmeler her zaman ki gibi göz kamaştırıyor. Özellikle diz altı ve diz üstü boylarda yoğunlaşan çizme modelleri ince topuk veya düz taban tasarımlarıyla çeşitleniyor. Botlara gelince bu sene moda olan zımba ve taşlarla süslenen bot modelleri sizin dar paça pantolon, mini etek veya bir taytla kusursuz bir görünüme sahip olmanızı sağlayacak. Ayrıca alacağınız çizmeleri de aynı şekilde kullanabileceksiniz. Siyah, gri ve kahve tonlarında ağırlaşan bu çizme ve botlara hayran kalacaksınız.
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top