26 Kasım 2013 Salı

0

Men's Fashion - FW13/SS14 Biker Jackets


       Geçen kışta olduğu gibi bu kışta erkekler de biker ceketler yine moda,yine trend.Farklı renkler ve farklı tasarımlarla yapılan farklı biker ceket tipleri var.Ama ne kadar farklı olsa da biker ceketlerin çok ortak yönü var.Hemen hemen hepsinde bozuk paralar için yanda küçük cep bulunmakta,boylarının kısa olması,kollarında fermuarlarının olması ve asimetrik fermuarlarının olması gibi ortak yönleri vardır.

     Biker ceket denilince sizi bilmem ama benim aklıma hemen New York'ta bulunan Schott markası gelir.Schott'dan başka Yves Saint Laurent'nin de biker ceketleri çok güzel.
 
    Biker ceketlerinin ilk temsilcilerinden sayılan Schott markası biker ceket tipleri ise kemerli ve kemersiz yada mat ve parlak olarak farklı tipleri vardır.
   



     Yves Saint Laurent ise hem Spring/Summer 2014 hem de Fall/Winter 2013'te Biker ceketleri erkek koleksiyonlarına koymuştur.Yine Yves Saint Laurent'de kemerli yada kemersiz farklı tipte biker ceket yapmıştır.
 
    Biker ceketlerini lacivert kot pantolon veya siyah kot pantolon üzerine giyilmesi ve bununla beraber klasik ayakkabı giyilmesi hem klasik bir hava hem de sportif bir hava katıcaktır.


    Yves Saint Laurent'in Fall/Winter 2013 biker ceketlerinde asimetrik fermuarının yanında uzun bir ceplik vardır.Ve kollarında fermuar detayları vardır.
 
    Yves Saint Laurent'te biker ceketlerinin içine siyah renkte gömlek ve siyah renkte kot pantolonla birlikte kombinlemiştir.Bunu farklılaştırmak ve daha spor bir görünüme sahip olmak isteyenler için altına siyah yerine lacivert renkte kot pantolon ve siyah yada kirli beyaz spor ayakkabı giymekle başarabiliceklerdir.

   
     Zara da bu kış erkek koleksiyonlarında biker ceketlere yer vermiştir.Biker ceketlerde kemer kullanmamış,mat ve parlak tiptedirler.Ceplere çok yer verilmemiş,Zara'nın biker ceketleri daha sadedir.



       Ve dolapta bulunması gereken Zara'nın aşağıdaki kolsuz deri ceketi.Uzun kollu açık renk gömlek,siyah kot pantolon ve siyah botla birleşmiş bu kombini kendimizce daha farklılaştırabiliriz.Kısa kollu deri ceketin içine uzun kollu bir sweatshirt,altına siyah skinny jean ve siyah yada kirli beyaz spor ayakkabı ile farklılaştırabiliriz.


Boad Skins markasının biker ceketleri ise diğer biker ceketlerinden biraz farklı.Daha mat,daha serseri ve zımbalı deri ceketleri geçen senenin zımba modasını yansıtıyor.Bu sert görünümlü biker ceketleri yumuşatmadan daha maskülenleştirmek için siyah jean ve altına siyah klasik ayakkabı ile kombin yapabiliriz.



Balmain ve Acne Studios markalarının biker ceketleri.Acne yine diğer biker ceketlerinden olduğunca uzaklaşmış ve farklılışmış tarzda biker ceketleri tasarlamış.Acne biker ceketleri kemersiz,mat ve çok sade yapılmış.


     H&M de bu kış biker ceketler üreten markalardan.Fakat biraz farklı biker ceketleri;sade,mat ve kırışmış derilerden yapılmış.


Sizin biker ceketiniz hangisi bilmiyorum ama benim biker ceketim Yves Saint Laurent'in kemerli ve Zara'nın parlak,kemerli biker ceketleri favorim.

   *Biker  jackets are trend in the winter.Different color,different design and different biker jackets.There are commonalities in biker jackets.For example;coin packet, asymmetrical zipper, length is short.And There is a zipper in the arms.

   Schott biker jackets are famous in the world.And i think Schott biker jackets are better than other biker jackets.Because,Schott is famous for biker jackets.

  Schott brand is the first representative of biker jackets.There are some model of biker jackets.Brilliant-mat,belt-without belt.

  Yves Saint Laurent designed biker jackets in sprin/summer 2014 and fall/winter 2013.Yves Saint Laurent designed different types of biker jackets.If you are wearing biker jackets with dark blue jeans and classic shoes.You are sportive.

  Yves Saint Laurent designed biker jackets in fall/winter 2013 and there is a zipper in the arms.

  Zara designed biker jackets that it is pure.There isn't a belt.And leather jacket is sleeveless.

  I loved this combine.You can wear this jackets with white shirt,black jeans and black boots.This combine is classical.So,you should wear snekers under black jeans.

  Biker jackets of Boad skins are more different than other brands.My favorite biker jackets are Zara and Yves Saint Laurent.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top