28 Ocak 2014 Salı

0

Balenciaga Rosabotanica




Bir yerde,
Nadir görülen bitkilerin eşsiz bir koku yaydığı gizli bir bahçede,
Yetenekli sanatçıların en değerli parfümü ürettiği,
En masalsı gül hüküm sürüyor.



Balenciaga’nın yeni parfümü Rosabotanica, taze ve ferah gül akorunu baz alarak biraraya getirilmiş kokulardan oluşan bir senfoni. Modern, aromatik ve aydınlık bir karaktere sahip olan parfüm çok özel, feminen ve seksi. Üstünüzde ikinci bir deri gibi taşımanız için özel olarak tasarlandı. Rosabotanica’nın temsil ettiği kadın spontane ve doğal. Duygularını belli etmekten korkmuyor. Doğal bir ışıltı yayıyor, etrafındakileri büyüleyen ve dikkatleri kendi üzerine çeken bir aurası var.

Rosabotanica, usta parfüm tasarımcıları Olivier Polge ve Jean-Christophe Herault tarafından hazırlandı. Kendileri parfümü “Yumuşak odunsu aromalar ve narenciye damlaları ile hafifletilmiş, büyülü, baharatlı, çekici bir gül kokusu” olarak tanımlıyorlar. Güçlü ve kompleks bir formül, ince bir harmoni yakalamış kokuların oluşturduğu hassas bir denge.

Biber ve limondan oluşan baharatlı ve vurucu üst notalar, sütlü incir yaprağının bitkisel aroması ile ahenk kazanıyor. Kalp notası, çiçeğin ferah ve hafif özelliklerinin altını çizen deneysel gül akorundan oluşuyor ve yeşil sümbül ile kakulenin kontrast yaratan aranjmanı ile taçlanıyor. Beyaz odunsulardan ve amberden oluşan dip notalar ise bu etkili karışıma daha derin bir nüans ve duygusallık katıyor.

Şişenin kendisi eşsiz bir eser. Rosabotanica’nın zengin ve kontrastlardan oluşan doğasını taçlandırır nitelikte. Kapak ve şişenin alt kısmına uzanan büyük tüp kararlı ve modern bir silüet çiziyor, ağırbaşlılığa yapılan bir övgü görevini üstleniyor. Diğer taraftan, şişenin gövdesi ise egzotik çiçeklerden oluşan canlı ve etkileyici bir buketle sarmalanıyor; zıtlıkların şiirsel ittifakı. Kutuda da şişede kullanılan etkileyici çiçek desenleri yer alıyor.

Bu kadar kıymetli bir esans tabii ki kendisine yakışan bir koruyucu meleği hak ediyor. Peki Kristen Stewart’tan başka hangi kadın bu doğal ve büyüleyici karaktere hayat verebilirdi? Amerika’lı genç oyuncu, Rosabotanica’yı muhteşem bir şekilde yansıtan modernite ve romantizmi bünyesinde barındırıyor. Kristen Stewart, ünlülerin portrelerini çekmek konusunda ustalaşmış İngiltere’li fotoğrafçı Craig Mc Dean tarafından fotoğraflandı.






BALENCIAGA ROSABOTANICA EDP 30 ML 205,00 TL

BALENCIAGA ROSABOTANICA EDP 50 ML 269,00 TL

BALENCIAGA ROSABOTANICA EDP 100 ML 337,00 TL



*Basın bültenidir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top