28 Ocak 2014 Salı

0

Prada İlkbahar/Yaz 2014 Kadın Giyim Koleksiyonu Reklam Kampanyası

Seyirciler oyunun bir parçası haline geliyor...
Tenisten sinemaya, konsere gittikleri her yerde şovu gölgede bırakan oyuncu kızlar karşınızda..

Steven Meisel’in Prada’nın İlkbahar/Yaz 2014 Kadın koleksiyonu için hazırladığı kampanya, koleksiyonun ateşli ve özgür ruhunu yansıtıyor. Kendimizi bütünlük içerisindeki modellerin göz hapsinde buluyoruz. 

Elbiseler, paltolar ve aksesuarlar dev kadın yüzleriyle adeta canlanırken, kadınsılığın birbiriyle zıt boyutlarını katmanlar halinde sunuyor. Aynı bakış açısıyla, Via Fogazzaro’daki defile alanı, çağdaş duvar ressamlarının ve illüstratörlerin kadın tasvirlerini, gücünü ve çeşitliliğini anlatan “In the Heart of Multitude” çalışmalarıyla karşımıza çıkmıştı.


Tüylü saç aksesuarları, kristallerle bezeli spor çoraplar ve ladylike tarzı zarif krokodil  ve saffiano derisi çantalar...

Yaka ve göğüs bölgesindeki spor şerit detaylar takım fotoğrafı hissini vurgularken,  fotoğraftaki görsel ve çerçeve detayları kumaşların, renklerin ve zengin detaylı  kıyafetlerin oluşturduğu sürreal bir duvar kağıdı etkisi yaratıyor.


Bağımsız inançla parlayan bu modern kadın topluluğunu, genç bir idealizm ve agresif bir optimizm bir araya getiriyor. Julia Bergshoeff, Dorota Kullova, Ashleigh Good, Gracie Van Gastel, Amanda Murphy, Viktor Van Pelt, Maggie Jablonski, Lieke Van Houten, Maja Salamon, Ola Rudnicka, Sabrina Ioffreda, Magdalena Jasek, Nastya Sten, Cindy Bruna, Anna Ewers, Ophelie Guillermand, Malaike Firth ve Lexi Bolling kampanyada yer alan modeller.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top