10 Şubat 2014 Pazartesi

0

2014 KIŞ PANTOLON TRENDLERİ


     Pantolon denildiğinde kiminin aklına jean gelir kimin keten, bakalım bu sezon tasarımcıların aklına gelerek 2013-2014 kışında trende dönüşmeyi başaran pantolon modelleri neler olmuş.







Leather Jonning Pantolonlar - Geçen kış özel bir yazıyla sizlerle paylaştığım Türkçe adıyla deri koşu pantolonları bu sezon daha çok ilgi görüyor. Vionnet ve Balmain gibi tasarımcıların koleksiyonlarında da yer alan bu tasarımlar ünlülerde de görebileceğiniz üzere en çok kısa üstlerle kombinleniyor. Günlük hayatta kullanılabilecek jonnning pantolonlardan geçtiğimiz günlerde bir takipçimin ince bacaklılar ne giymeli sorusuna cevap verirken de bahsetmiştim.


Desenli Brokar Pantolonlar - Brokar kumaşlar sezonda karşımıza sıklıkla çıkarken bu pantolon modellerine de yansıdı. Özelliklede desenli brokar pantolon tasarımları sezonun hit parçaları arasına girdi. Her parçaya uyum sağlayan bu pantolonlar en çok stilettolar, loferler, kazaklar ve paltolarla kombinleniyor.


Beyaz Pantolonlar - Moda akımları bu aralar sıklıkla doğru bildiklerimizi yanlışa çeviriyor. Bu kezde Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü lafını etkisiz bırakarak tepeden tırnağa beyazlara bürünmeyi tüm moda severlere duyurdu. Tasarımcıların bunda payı büyük olurken beyaz pantolonlarda kış koleksiyonlarındaki çokluğuyla dikkat çekti. White on white trendi sayesinde daha çok tercih edilecek gibi görünen beyaz pantolonlar özellikle bol kesimleriyle iddiasını arttırıyor.


Kapri Pantolonlar - Bu sezon herkesi şaşırtan kapri pantolonlar adeta 2014 yazında yaşayacağı patlamanın hazırlıklarını yapıyor. Kapri pantolonlar A formunda ve çeşitli tarzlarda görülürken yine deri kapriler öne çıkıyor.

Retro Pantolonlar - Bol kesimlere sahip pantolonların tüvit ve benzeri kumaş türleriyle buluşturularak tasarlanan bu pantolonlar herkese 50`li yılları hatırlattı. Tabi bol kesimler bu sezon altın çağını yaşayan derilerde ve jeanlerde de görülüyor.


Pants and Dress Pantolonlar - Uzun elbise formundaki tasarımların kalçadan itibaren açılan yırtmaçla içinden görünen pantolon işte formül bu kadar basit. Feminen duruşa anında maskulenlik katan bu trend Antonio Berardi, Chloe, DKNY, Jason Wu ve Vera Wang gibi birçok markanın defilesinde de görüldü. Ünlülerde bu tasarımı kırmızı halıya taşıyarak dikkatleri bir kez daha üstlerine çektiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top