7 Şubat 2014 Cuma

0

2014 Kış Manto Trendleri


     Manto tasarımları artık o kadar iddialı ki tek parça olarak bile kullanmanızı mümkün kılarken renkler, desenler ve formlarıyla kışa damga vuruyor. O halde bu kışın mantolarını hep birlikte inceleyelim.


Rengarenk Mantolar : Pastel renkler sezonda maskülen manto modellerini dize getirerek daha romantik bir hale bürüdü. Özelikle oversize paltoları yumuşatan bu renkler gardrobunuza renk katıcak. Resimlerde de görebileceğiniz gibi en su yeşili, krem ve mavi tonları tercih ediliyor.





Pembe Mantolar : Pembe mantolara ayrı bir başlık atmamak olmazdı. Bu kış pembenin bu kadar popüler olması koyu renklerin hakim olduğu eski kışları yerle bir ederken mevsimin vazgeçilmez parçası mantolarımızı neden renklendirmesin ki...


Teddy Mantolar : Yumuşak dokusuyla sizi büyülerken hoş bir görünüm elde etmenizi sağlayacak bu mantoları tercih edebilirsiniz. Özellikle camel rengini çok gördüğümüz bu kaban birçok farklı parçayla uyum sağladığı için kurtarıcı parçanız olmaya aday.


Ekose Mantolar : Ekose deseni altın çağını yaşarken paltolara da yansıyarak büyük bir trende dönüştü. Farklı renklerde boylarda ve formlarda görülen ekose mantolar sokakta ise her biraç adımda karşınıza çıkabilir. Eğer uygun fiyata bir ekose bir palto edinmek istersenizde Zara`nın mağzasını ziyaret etmenizi tavsiye ederim.


Oversize Mantolar : Gitgide hacim kazanan mantolar bu kışa yuvarlak omuzları, büyük yakaları ve uzayan kol manşetleriyle damga vuruyor. Birçok farklı tarzda yorumlayabileceğiniz büyük mantolar için cesaret toplayarak gardrobunuza bir tane eklemelisiniz. Kim kardashian`da olduğu gibi mantonuzu dar paçalar pantolonlar veya kalem eteklerle giyerek Hitchcock etki verebilir yada atkı-bere gibi aksesuarlarla bohem bir hava yaratabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top