28 Şubat 2014 Cuma

0

Bloğumun 2. yaşını şahane bir Benefit palet ile kutluyoruz :)

Teoride 2 ama pratikte 1 yıldır blog yazıyorum. Nasıl mı oluyor?  :) 2 yıldır blog yazsam da aktif olarak, gerçek anlamda 1 yıldır yazdığım için ben onu 1 yılmış gibi düşünüyorum :) Bloğumun doğum günü için size tatlı mı tatlı bir hediye aldım. Benefit markasını ne kadar sevdiğinizi biliyorum, ben de bayılıyorum! Bu nedenle Benefit'den şahane bir far paleti seçtim size! 4 toz, 2 krem olmak üzere tam 6 göz farından oluşuyor ve renkler birbirinden muhteşem! (Fotoğraflardan görebilirsiniz) Valla o kadar beğendim ki kendime de almadığımda pişman oldum. 

Çekiliş 28 Şubat 2014 Cuma günü sona erecek, kazananı da o hafta sonu buradan açıklayacağım. İşte çekilişe katılmak için yaman gerekenler.


Katılım koşulları:

Tek zorunlu katılım koşulu bloğumun takipçisi olmanız. Bloğun sol tarafında Üyeler kısmının üstünde "bu siteye katılın" butonuna tıklayarak kolayca takip etmeye başlayabilirsiniz. (Zorunlu değil ama Google+ ve bloglovinden de takip ederseniz sevinirim:) )

İlave hak kazanmak için:



Çekilişi sosyal meyda (twitter, facebook, instagram) hesaplarınızdan duyurursanız +1 hak kazanabilirsiniz.

Bloğu takip ettiğiniz ismi, e-mail adresinizi ve duyuru yaptığınız linkleri bu yazının altına yorum olarak bırakmayı unutmayın lütfen.



İyi ki blog yazmaya başlamışım :) Ben bloğumu çok seviyorum, umarım siz de seviyorsunuzdur :)


Hepinize bol şans :)











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top