28 Şubat 2014 Cuma

0

GIVENCHY OMBRE COUTURE KREM FARLARIN DOĞUŞUNA HAZIR OLUN!

Her kadına mükemmel uyum sağlayabilecek sıradışı bir eser arayışında olan ünlü tasarımcı Nicolas Degennes tonları ve yarattığı göz alıcı görünümle benzersiz bir ürün olan Givenchy Ombre Couture krem farları’ı yarattı.





Nicoles Degennes’ın hayal ettiği büyüleyici 9 renk krem far GIVENCHY kadınının güçlü bakışlarını ve çekici stilini yansıtıyor. Özel formülasyonu sayesinde 16 saat boyunca sağladığı kalıcılıkla gecenin geç saatlerinde bile kusursuz göz makyajı ve etkileyici bakışlarınızı koruma fırsatı veriyor. Rahat ve hafif bir his sunarken, topaklanmayan sofistike bir görünüm sağlıyor.





Kendi Renginizi Yaratmanıza Olanak Sağlayan Benzersiz Formülasyon


8 renk ve 1 top coat’tan oluşan bu palet benzersiz formülasyonu sayesinde renkleri birbirleriyle karıştırarak kendi renginizi yaratmanızı ve tercihinize göre, dumansı, yoğun veya sofistike bir görünüm elde etmenizi sağlıyor.

Diğer renklerle özdeş dokuya sahip olan top coat, sedefli partiküller sayesinde ışıltılı bir bitiriş sağlarken diğer renklerle kombine edildiğinde onları da ışıltılı bir görünüme kavuşturuyor.

Modern ve şık tasarımıyla gün boyunda yanınızda taşıyabiliyor ve kolayca uygulayabiliyorsunuz.






Givenchy Ombre Couture Fiyatı: 9 renk 69TL


*Basın bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top