28 Şubat 2014 Cuma

0

H&M Sonbahar/Kış 2014/15 Koleksiyonu

2014 Sonbahar-Kış sezonu için özel olarak tasarlanan H&M Studio koleksiyonu, Paris’teki görkemli Grand Palais’de 600 davetli ile düzenlenen defilede gözleri kamaştırdı.


Görkemli şov için özel olarak bir şehir sahnesine dönüştürülen Grand Palais, Fransız şarkıcı HollySiz’in canlı performansı eşliğinde defileye ev sahipliği yaptı. Özel bir tasarım ekibi tarafından yaratılan “Studio” H&M’in her yıl o sezonun en iddialı tasarım parçalarını yaratacağı koleksiyonun yeni adı. Seçili H&M mağazalarında Eylül 2014 itibariyle beğeniye sunulacak koleksiyon, şehirli, sofistike, maskülen ve feminen parçaları biraraya getiren seksi bir H&M kadını çiziyor.


Koleksiyonda çoğunlukla, erkek blazer ceketleri, motosikletçi ceketleri, pilot ceketlerin altına giyilen slip elbiseler ve drapeli üstler ile feminen ve maskülen stillerin birleşimi hakimdi. Kumaş olarak ipek krep, ipek saten, ince kaşmir ve kadife kullanıldı. Pul ve taş işleme detaylarıyla suni kürk ceketler doku kattı.

Tarihi Grand Palais, defile için grafik mimari çizgiler ve alanı vurgulayan billboardlar ile abstrakt bir şehir manzarasına dönüştürüldü. Alanın başında, defile boyunca canlı performans sergileyen Fransa’nın yükselen yıldızı HollySiz’in yer aldığı sahne bulunuyordu.


H&M Studio, H&M’in temel sezon modası koleksiyonunun yeni adı. H&M Studio, kendi özel tasarım ekibi ile her sezon en çekici görünümlerden ve göze çarpan parçalardan oluşan sınırlı bir koleksiyon yaratacak.































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top