19 Şubat 2014 Çarşamba

0

Kırmızı Halıda 2014 Grammy Şenliği

2014 grammy kırmızı halı, grammy ödül töreninde ünlüler, uzun abiye, uzun gece elbisesi, dekolteli elbise, kırmızı abiye, mavi uzun elbise
Her sene olduğu gibi 2014 senesi de ödül törenlerinin kalabalığıyla ve ünlülerin şıklık çekişmesiyle dolu dolu geçeceğe benziyor. Tabi hepimiz biliyoruz ki konu ünlü olunca bazen önemli olan şıklıktan çok adından söz ettirmek olduğu için saçma ve rüküş elbiselerle de karşılaşmanız gayet mümkün oluyor. Buna en güzel örneklerden biri ne yazık ki Beyonce.
Yaptığı doğumun ardından verdiği kilolarla biraz kendini şaşırdığını düşündüğümüz Beyonce giydiği elbiseyle masalarımızda kullandığımız muşambaların değerini göstermiş oldu bize.Ancak tabi giyilen bazı gece elbiseleri ünlülerimizi kuğu gibi gösteriyor bazıları ünlü tasarımcıların elinden çıktığından özgünlüğünü konuşturabiliyor.
2014 Grammy ödül töreninde dünyaca bilinen ünlülerimiz genel olarak uzun abiye elbiseleri tercih ettiği gibi daha sık göreceğimiz renk konusunda tek renk elbiseler. Bazı abartılı elbiseler dışındaki tercih edilen bir çok elbise sade elbiseler üzerinde olmuş. Tabi birkaç yıldır süren sadelik modası nasıl tuttuysa pek vazgeçileceğe benzemiyor ki bizce en güzeli oluyor. Herkesçe konuşulan elbise tasarımlarına gelmek gerekirse;
 
gördüğünüz üzere dediğimiz gibi tek renk elbise ve özellikle kırmızı ve turuncu rengin tercih edildiği bu kıyafetlere baktığımızda genelde dekolteden kaçınmayan ünlülerimiz dekolteyi fazla abartmadan karşımıza çıkıyor. İlk sırada ki elbise aradan geçen ince dantel detayı ve kırmızının büyüsüyle gayet şık görünüyor. İkinci uzun turuncu abiye omuzları geniş bayanlara daha çok yakışır diye düşüyorum. Pink'in tercih ettiği straplez kırmızı elbise boyun boyu kısa olan bayanların tercih edebileceği görmeye alıştığımız tarzda bir elbise ayrıca önde ki yırtmacıyla gerekli hareketlilik kazanılmış.

Birinci elbise bir duvakla gelinliğe dönebilir. İkinci sıradaki elbise zaten parlak kumaşla sağlanan hareketin üzerine daha fazla harekete gerek duyulmamış diz üstü hoş bir elbise. Ayrı bir harekete yer verilseydi bakmakta zorlanabileceğimiz oldukça kusurlu bir elbiseye dönüşebilirdi.

Bu mavi abartı göğüs dekolteli elbise ne yazık ki Alicia Keys'e neredeyse hiç yakışmamış. Hiç göğsü olmayan bir bayana kesinlikle önermiyoruz yoksa ne yazık ki bu hoş olmayan görüntüler ortaya çıkıyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top