16 Mart 2014 Pazar

0

İnce Dudakları Dolgun Gösterme Teknikleri

İnce dudakları dolgun gösterme teknikleriKadınlar alımlı ve güzel görünmek için dudaklarının dolgun ve kalın görünmesini ister. İnce dudaklara sahip olan kadınların dudaklarını dolgun göstermek için başvurduğu makyaj tüyoları nelerdir?

Aşırı mat ve koyu tonlardaki rujlar dudakları daha ince gösterir. Ruj seçiminizi canlı ve parlak tonlardaki rujlardan yana kullanın. Ruj dudağın ortasına daha koyu sürülmeli çevresinde ise ton hafifletilmelidir. Böylece dudaklarınızı dolgun göstermek isterken yapay bir görünüme sahip olmazsınız. Rujunuzla birlikte piyasada kolayca temin edebileceğiniz dudak dolgunlaştırıcı kremi kullanarak dudaklarınızı dolgunlaştırabilirsiniz.

Dudak veya ruj renginin bir kaç ton koyu dudak kalemi ile dış dudak çizgisini belirgin hale getirerek dudaklarınızın biraz daha dolgun gösterebilirsiniz. Dudaklardaki kalem izini kapatmak için pudranızdan yardım alabilirsiniz. Pudrayla kalem çizgilerini kapatarak dudak makyajınızı daha doğal gösterebilirsiniz.

Kuru ve çatlak dudaklar olduğundan daha ince görünür. Eğer dudaklarınızda çatlama ve kuruma oluşuyorsa mutlaka dudak kremi kullanarak dudaklarınızı ihtiyaç duydukça nemlendirin.


Dudaklarınıza peeling uygulamak dolgunluk sağlar. Diş fırçasıyla dudakları fırçalamak hem dudakları temizleyecek hem de dudaklarınızda ki kan dolaşımını hızlandıracağından daha dolgun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top