20 Mart 2014 Perşembe

0

Kaş ve kirpik dökülmesine son

Kaş ve kirpik dökülmesinin nedenlerini ve belirtilerini biliyor musunuz? Kaş ve kirpik dökülmelerini engelleyen %100 bitkisel özlü güçlendirici karışımlarla, daha güçlü kaş ve kirpiklere sahip olun.

Kaş ve kirpik dökülmesine son
Bakışlara anlam katan kaşlar, kalıcı ya da geçici bir şekilde dökülebilir. Kaş ve kirpik dökülmelerinin başlıca nedenleri arasında stres, troid yetmezliği, hormon bozukluğu, kalıcı makyaj yaptırmak, enfeksiyon kapması ve genetik faktörler yer alır. Ayrıca kaşları boyamakta dökülmeye neden olur.

Nemlendirici kremler ise kaşlarda bulunan kıl köklerini besleyerek dökülmeyi önler. Tıbbi olarak kaş ekimi ve kaş güçlendirme yöntemlerine başvurabileceğiniz gibi evde kolayca uygulayabileceğiniz doğal yollarla da kaş dökülmesini önleyebilirsiniz.


Sarımsak kaş dökülmesini önler

Sarımsak, içeriğindeki uyarıcı asitlerle kaş bölgesindeki hücreleri hareketlendirir ve kıl köklerini besler. Sarımsağı saç bölgesindeki kıllar içinde kullanabilirsiniz. Sarımsak, özellikle kılların (her insanda kaş ve saç, erkeklerde sakal) hızla büyümesinde oldukça etkilidir. 4 diş sarımsağı ezip zeytinyağı ile karıştırın. Kaşlarınızın üzerine sürdüğünüz bu karışımı 20 dakika beklettikten sonra yıkayın. Sarımsak maskesini haftada 3 defa uygulayın.

Kakao yağı ile kaş ve kirpikleri güçlendirir

1 yemek kaşığı kakao yağı, 1 çay kaşığı hint yağı ve 1 yemek kaşığı badem yağını bir kaba koyup kısık ateşte krem kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Karışımı gece yatmadan önce kaş ve kirpiklerinize uygulayın. 15 gün boyunca her gece bu karışımı kaş ve kirpiklerinize uygulamanız gerekiyor. Kısa sürede kaş ve kirpiklerin güçlendiğini ve gürleştiğini farkedeceksiniz.

Kaş dökülmesine %100 bitkisel formül

Birer yemek kaşığı sarı kantaron, ısırgan otu, karahindiba yaprağı, lavanta çiceği ve gül suyu karışımını pamuk yardımıyla bir hafta kaşlarınıza uygulayın. Uyguladığınız maske, kaş bölgesindeki kıl kökleri güçlendirerek dökülmeyi azaltır ve kaşların daha hızlı uzamasına yardımcı olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top