24 Nisan 2014 Perşembe

0

40 Yaşından Sonra Anne Olan Ünlüler

Tıbbın ilerlemesiyle artık birçok imkansız gibi görünen şey mümkün hale geldi. Eskiden anne olmak için belli bir yaşı geçmemek gerektiğini ya da geç yaşta anne olmanın ne kadar risk taşıdığını ne kadar tehlikeli olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama tıpta yaşanan büyük buluşlar yeni teknolojiler ve tedaviler artık bu kuralları tanımıyor birçok kadın kariyerini yaptıktan sonra yani 40′ından sonra normal bir şekilde anne olabiliyor.
Bu haberimiz 40 yaşından sonra ilk defa ya da 2. 3. defa anne olmak isteyen kadınların ilgilendiren bir yazı.
Bakalım 40 yaşından sonra anne olan ünlüler kimlermiş….
1. Naomi Watts
40 yaşından sonra 2 defa anne olan ünlü oyuncu Naomi Watts bakın ne diyor.
“Genç yaştayken yapmak istediğim birçok şey vardı ve belki de onlara odaklanmasaydım hiçbir zaman olmazdı.”
2. Salma Hayek
İlk bebeğini 41 yaşında kucağına alan Salma Hayek, şimdi 47 yaşında ve  6 yaşında bir kızı var. Kızının hayatını kötü bir şekilde etkilememek için oyunculuğu bile bırakabileceğinin de altını çiziyor.


3. Marcia Cross
Marcia Cross Desperate Housewives dizisinin oyuncusu, ilk defa  2007 ‘de, 44 yaşında ikiz bebeklerini kucağına aldı.  Ayrıca “Kızlarımı dizi çekimlerine götürmeyi seviyorum. Eğer bunu yapamazsam kendimi kötü hissediyorum.” diyor.
4. Julianne Moore
İlk bebeğini 40′a merdiven dayadığı zamanlarda dünyaya getiren Julianne Moore, ikinci bebeğini 41 yaşında kucağına aldı. “Olabildiğince eşim ve çocuklarımla birlikte olmak istiyorum”diyor.
5. Sandra Bullock
Şu an  50 yaşında olan Bullock evlat edindiği ve 3 yaşında olan oğlu Louis konuşmaya başladığında oyuncu, “Bana ‘anne’ diyor ve bu bana güç veriyor”
6. Nicole Kidman
Tom Cruise ile evlilik hayatı olan Nicole Kidman eşinden boşanıp ikinci kocasından 40 yaşındayken, ilk bebeğini dünyaya getirdi.

40 Yaşından Sonra Anne Olan Ünlüler

7. Halle Berry
Ünlü oyuncu Halle Berry kariyeri yüzünden 41 yaşına kadar anne olmamış
Oscarlı yıldız, ilk annelik deneyimini 41 yaşında tattı. Şimdi 47 yaşında olan  Halle 2013 yılında ikinci bebeğini eline aldı.
8.Mariah Carey
2010 yılında, 41 yaşındayken ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Şu an bebekleri ve kendi oldukça sağlıklı…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top