25 Nisan 2014 Cuma

0

Can Ateş’ten Meryem Uzerli’ye Süpriz!

Geçtiğimiz aylarda  Meryem  Uzerli’nin Muhteşem yüzyıl dizisini bırakıp Almanya’ya gittiğini ve bebeğini orada tek başına dünyaya getireceğini sizlerle paylaşmıştık.
Can Ateş’ten hamile kalan ve Can Ateş’in bebeğini sahiplenmediği ortaya çıkınca medyanın hedef tahtası haline gelmiş ve birçok kişi tarafından bu yaptığının insanlığa sığmayacağını dile getirmişlerdi.
İş adamı olan Can Ateş’in doğuma geri sayım başlatan Güzel yıldız Meryem Uzerli’ye süpriz bir teklifte bulunduğu ve hatta İzin ver, doğumda yanında olayım dediği sosyal medyada yankılanıyor.

Can Ateş’ten Meryem Uzerli’ye Süpriz!
 


Vicdan azabı ve çevre baskısına daha fazla dayanamayıp bu sözleri sarf ettiğini de söyleyen kişi oldukça fazla.
Ama Can Ateş’in Üstüme düşen sorumluluklarımın bilincindeyim. Sadece bebeği nüfusuma kaydettirmem konusunda değil, aynı zamanda tüm yaşamı boyunca maddi-manevi yanında olacağım. Olamadığım zamanlarda babalık görevlerimi büyük bir özen ve sevgi ile yerine getireceğim dedi. Ne kadar bu ilişki devam etmese de biyolojik olarak babası olduğu için her zaman kızını sahiplenecek.


Meryem Uzerli’nin doğumda yanında olmasına izin verdiğini ve onu görmek istediğini dile getirdiyse de Meryem Uzerli’nin ailesi Can Ateş’in Almanya’ya bile girmesini istemiyor. Kız kardeşi Canan Uzerli “Biz senin kızına yeteriz.” diyerek ne kadar öfkeli olduğunu belirtiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top