24 Nisan 2014 Perşembe

0

Demet Akalın’ın Bebeğine Karşı Sorumsuz Davranışı

 Demet Akalın’ın Bebeğine Karşı Sorumsuz Davranışı

40 Yaşına kadar hamile kalamayan ve “Allah’tan en çok istediğim şey bir bebek sahibi olmak ” şeklinde sürekli bebek özlemini dile getiren Demet Akalın geçtiğimiz aylarda bebeği Hira’yı sezaryenle dünyaya getirmiş ve mutluluktan göklere uçmuştu.
Bebeği Hira’nın hala net bir şekilde yüzünü göstermedi ve 1,5 aya yakın bir süre bebeği ile evde zaman geçirmiş ve diyetisyeni ile birlikte sıkı bir diyet programı uygulamıştı.
Sosyal paylaşım hesabından 39 günde 15 kilo verdiğini ve 38 bedene düştüğünü hayranlarıyla paylaşan Demet


demet-akalin-6

Akalın yaptığı diyet sayesinde hızla kilo verdi fakat atladığı bir konu vardı.
1,5 aylık yeni bir anne olan Demet  32 gün sonunda kendini hemen sahneye attı. Aldığı fazla kilolardan kurtulmak için sabah kahvaltısında yulaf gevreği  akşam yemeğinde de kara buğday gibi sindirimi kolay ve kalori değeri az yiyecekleri yiyerek sütünün 2. haftada kesilmesine neden oldu. Bunun üzerine Demet Akalın; “Bebeğimi sadece 1 hafta emzirebildim” diye yakınarak çevresinden oldukça tepki aldı.
Bu kadar sene bebek bekleyip de sırf güzellik ve çabucak sahnelere dönme arzusu uğruna bebeğine vereceği sütün kesilmesine neden oldu ve şu aralar hızla yeni albümü olan ‘Rekor’u 13 Nisan’da  çıkartmak isteyen Demet Akalın, önümüzdeki günlerde kızı Hira’yı bırakıp Okan’la Milano’ya gideceği haberini vererek ne kadar sorumsuz ve duyarsız bir anne olduğunu da göstermiş oldu.
Uzmanların bebeğinizin sağlıklı ve iyi gelişmesi için 2 yıl emzirin uyarılarını umursamayarak bebeği sadece 1 hafta emzirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top