25 Nisan 2014 Cuma

0

Dünden Bugüne Britney Spears

Britney Spears 1 Grammy Ödülüne sahip 2 Aralık 1981 (32 yaşında) doğumlu Amerikalı pop müzik şarkıcısı, söz yazarı, dansçı, ve başarılı bir sinema oyuncusudur.
Dünden Bugüne Britney Spears
2004′ün  Ocak ayında çocukluk arkadaşı olan  Jason Allen Alexander ile sade bir düğün töreniyle Las Vegas’ta dünya evine girdi. Fakat bu evliği oldukça ilginçtir ki sadece 54 saat sürdü. Britney Spears’a niçin evlendiniz diye sorulduğunda ise cevabı “sadece evlenmenin nasıl bir şey olduğunu görmek istedim” diyerek soruyu  soranları şaşkına çevirdi.


Sadece reklam olsun diye Nisan ayında tanışıp Temmuz 2004′te dansçı Kevin Federline’la nişanlandığını söyledi. 2 Ay  sonra yani Eylül ayında tüm dünyayı ve ailelelerini şaşkına çevirerek 2004 yılının ikinci evliliğini de  Kevin Federline ile evlendiler.Hemen bir yıl içinde hamile kalarak ilk erkek çocuğu Sean Preston’ı, 2006 yılında  da ikinci oğlu olan Jayden James’i dünyaya getirdi. Şok bir anlaşmayla da 2007′de Kevin Federline’den boşandıklarını açıkladılar.
Britney Spears 2009 yılında Guiness Rekorlar Kitabına 21.Yüzyılın En İyi Kadın Şarkıcısı olarak geçmiştir.
Küçük bir çocukken yıldızı parlayan ve kariyerine kendinden  emin adımlarla devam eden seksi ve başarılı  Britney Spears’ın geçmişten günümüze ilginç bir fotoğraf albümünü sizin  için hazırladık. Resimleri büyütmek için üzerine  tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top