24 Nisan 2014 Perşembe

0

Hande Ataizi’nin Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu

İlk evliliği 24 saat içinde çabuk başlayıp çabuk biten bir düğün olmasına rağmen ikinci evliliğini 8 Eylül 2012′de Amerikan asıllı sevgilisi Benjamin Harvey’le hayatlarını birleştirdiler. Normal, kapalı bir düğün salonu seçmek yerine Şile’ye bağlı Ulupelit Köyü’nde açık havada muhteşem bir kır düğünü yaparak mutluluklarını sevdikleriyle birlikte kutladılar.
Evlendiklerinde zaman hemen bebekleri olmadığı için Amerikan Hastanesinde tüp bebek tedavisine başlayan Hande Ataizi 3 ay önce hamile kaldı ve şimdi de bebeklerinin cinsiyetinin belli olduğunu açıkladılar.

Hande Ataizi’nin Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu


Operatör Doktor Yılmaz Güzel, Hande Ataizi’nin şu an hamileliğinde bir problem olmadığı söyleyerek şöyle devam etti: “3 aylık hamile olan Hande Ataizi, oldukça iyi ve sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiriyor. 1 Yıl gibi uzun bir zamandır uyguladığımız tüp bebek tedavisinde zaman zaman düşükler yaşanmasına rağmen morallerini yüksek tutan çiftin dileği sonunda gerçekleşti. Yapılan genetik test ve taramaların sonuçları da iyi çıktı. Hande Hanım’ın hamileliğinde bir problem yok.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top