25 Nisan 2014 Cuma

0

Maybelline Liner Express Eye Liner

Ben 30 yaşında eye liner kullanmaya başladım.İlk deneyimim jel eye liner ile oldu.Makyaj yapan çoğu kadın gibi hala çok sık kullanmıyorum.Çünkü çok becerebildiğimi söyleyemem.
İlk denemelerime göre baya yok katettim.Yinede beni biraz uğraştırdığı için hep acelem olduğu için elim çok sık gitmiyor.
Bugün bahsedeceğim Maybelline eye linerdan önce L'oreal'in super liner ını kullandım.Gerçekten kullanım olarak gayet rahattı.


Siyah renkte ve benim için yeterli bir siyahlık.Aslında bir de kahverengi eye liner almayı düşünüyorum.Uygulaması kolay ve rengi güzel kahverengi eye liner tavsiyelerinizi beklerim.


Aplikatörü çok ince ve çok yumuşak değil.İnce olmamasına rağmen gayet ince sürebiliyorsunuz.Ben her makyajımda kullanmadığım için aylardır kullanmama rağmen bitmedi.Kalıcılığı gayet iyi.Akmıyor ve kesinlikle dağılmıyor.Ben far bazı ile kullanıyorum ve beni bütün gün idare ediyor.



Özellikle benim gibi beceriksizlere ve ilk defa bu tip fırçalı liner kullanacaklara tavsiye ederim.Becerikliler de deneyebilir tabi :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top