16 Nisan 2014 Çarşamba

0

NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer/ Finland

Herkese merhaba :) Bazı ürünler var ki onlarla aramdaki ilişki cidden bambaşka! Farklı farklı ürünler kullansam da bazılarının yeri gerçekten ayrı! Nars Pure Radiant renkli nemlendiricinin olduğu gibi.

Siz de benim gibi fondöten kullanmayı sevmiyorsanız bu yazımı biraz daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim. Çünkü bu ürün tüm fondötenlerinizin pabucunu dama attırabilir :)

Öncelikle renkli nemlendiricinin ambalajı çok şık! Her zamanki gibi simsiyah bir NARS ambalajı. Yapısı tam olması gerektiği gibi, ne çok akışkan ne çok kıvamlı. Kapatıcılığı BB/CC kremlerden çok fazla, fondötenden ise daha az. Cildinizde ciddi leke/iz gibi problemler yoksa zaten fondöten kullanmanıza gerek yok bence, bunun gibi bir ürün kullanmanız yeterli olur. En sevdiğim özelliklerinden biri ise çok doğal ve aydınlık bir görünüm vermesi, cidden sanki hiç bir ürün sürülmemiş gibi duruyor, aynı zamanda cilt tonunu eşitliyor.

Benim cildim yağlı olmasına rağmen çoğu zaman üzerinden pudra geçme ihtiyacı bile hissetmiyorum, yağlandırma yapmıyor. Üstelik paraben ve yağ içermiyor. Çok güzel özelliklerinden biri de SPF 30/PA+++ içeriği sayesinde cildi güneşe karşı da koruması!

Bu kadar güzel özelliğin tek bir üründe toplanması cidden inanılmaz! Bazı ürünler gerçekten çok özel, bu renkli nemlendirici de bunlardan biri.

Bendeki "Finland" rengi, en açık tonlardan ikincisi sanırım. Geniş renk skalası ve birbirinden güzel renkler arasından size uygun olan rengi kolayca bulabileceğinizden eminim!









Fotoğrafta da görebileceğiniz gibi sonuç hem çok doğal hem çok aydınlık. NARS Pure Radiant renkli nemlendiriciyi NARS veya SEPHORA mağazalarıında bulabilirsiniz. Fiyatı 100 tl civarındaydı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top