25 Mayıs 2014 Pazar

0

Lolita Lempicka Elle L'aime


Tüm zamanların en romantik kokularına imza atan Lolita Lempicka, yıllar sonra yepyeni bir koku Elle L'aime'i yarattı. Doğa ve kadını yücelten  aşkın kokusu Elle L'aime, feminen ışığı yeni bir boyuta taşıyor.

Elle L'aime tam anlamıyla beyaz çiçeklerin bir patlaması!

Feminen, zengin ve kalıcı Elle L'aime, doğadaki beyaz çiçeklerden ilham alırken, doğanın gerçek güzelliğini açığa vuruyor. Hindistan cevizi çiçeği, yasemin ve ylang-ylang ile zengin, heyecan verici duyguları açığa çıkarıyor, göz alıcı notaları değerli mür ve sandal ağacının kremsi dokunuşu sizi sıcaklığı ile sarıyor.

Bir aşk mektubu gibi tasarlanan altın renkli şişesi saf ve temiz duyguların temsilcisi oluyor. Elle Laime'nin tasarımı ve tüm notaları kalpteki alevi ve aşkı anlatırken ,zaman kavramı siliniyor.






Lolita Lempicka'nın klasik parfümünü sevenler mutlaka Elle L'aime'yi denemeli, eski parfümün çok daha güzeli ile karşılaşmanız mümkün! Benim gibi diğer parfümün çok ağır olduğunu düşünüyorsanız siz de bu parfüme bir şans vermelisiniz çünkü şahane kokuyor. Özellikle hindistan cevizi ve yasemin karışımı inanılmaz bir koku ortaya çıkarmış! 







Elle L'aime 80 ml EDP --> 269 tl
Elle L'aime 40 ml EDP --> 199 tl
Elle L'aime body lotion 200 ml --> 95 tl


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top