20 Ocak 2016 Çarşamba

0

Koltuk Altı Kararması İçin Evde Tedavi Yöntemleri

Koltuk altı kararmasının temel sebebi koltuk latında biriken kirlerin dışarı atılmasında gereken temizliğin sağlanmamasından kaynaklanmaktadır. Eğer gerekli temizlik kişi bünyesinde sağlanmamış veya üşenilmiş ise bu koltuk altı kararmasına neden olmaktadır. Ayrıca bunun yanında bünyesel ve hormonsal etmenlerde bulunmaktadır.

Başlıca koltuk altı kararmasını Koltuk Altı Kararması Neden Olur, Nasıl Geçer? aramaları bu başlık üzerinden yapmaktayız.

Eğer koltuk altı kararmanız ve buna bağlı olarak koku varsa Koltuk Altı Kararması İçin Evde Tedavi Yöntemleri adlı makalemize göz atabilirsiniz. sizlere konu hakkında gerekli yardımı ve bilgilendirmeyi sağlayacağından şüpheniz olmazsın.


Bunun yanında koltuk altı kararmalarını Limonla Koltuk Altlarını Doğal Yollardan Beyazlatmak yöntemini izlereyerekte yapabiliriz. Bunun için 1 adet limon gereklidir. Limonun suyunun koltuk altınıza her gece yatmadan önce uyguluyorsunuz. Bu işlem bir süre sonra size cevap veriyor ve koltuk altınız beyazlamaya başlıyor. ancak bazı hormonsal etmelnerden dolayı beyazlama olmazsa direk olarak doktora başvurunuz. Fazla uğraşmanın anlamı yok. Doktor gerekli ilaçları yazacaktır size.

Koltuk altı kararması yazımıza burda son veriyoruz. daha fazla detay için link: http://icerigir.com/koltuk-alti-kararmasi-neden-olur-nasil-gecer/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top