20 Ağustos 2016 Cumartesi

0

Aliexpress.com

Bilgisayar bulundu, yıllar geçti sonunda 21. Yüzyıla gelmiş bulunmaktayız. İnternet hızla gelişiyor. Bununda beraberinde getirdiği birtakım kazanç yolları ortaya çıkmaktadır. İnternetin gelişmesinin ardından websiteleri ortaya çıktı. Biraz düşünülünce bunlar sadece site olarak kalmadı ticaretin sanal adı e-ticaret adının almaya başladı. Günümüzde çok yaygın olarak kullanılan ticaret websitelerinden biri de aliexpress dir. Belki de en büyüklerinden bir tanesi de olabilir.

aliexpress aslında Aliexpress.com'un Türkçe dil destekli versiyonu. Yani aslında global web sitesinden içerik veya arayüz olarak bir farkı yok. Akıllı Saat Kutu Açılı ve İnceleme " Türkçe " - Aliexpress ... Aliexpress'den Aldığım Tüm Ürünler ve Genel Durumları. Google amcaya sordunuz oda size aliexpress i tavsiye etti. Sizde hemen ... Öncelikle Aliexpress türkçe kullanılırmı şüphedeyiz. Çin, ithalatın yanı sıra küçük ürünlerin alımı konusunda da tüm Dünyada olduğu kadar Türkiyede de tercih sebebi. Bilindiği gibi bu tarz ... Ben, AliExpress isimli site aracılığıyla yurtdışından ürün almak istiyorum ama adres yazarken Türkçe karakter kullanamıyoruz.

AliExpress'in en önemli avantajlarından biri de sitenin Türkçe versiyonunun olmasıdır. AliExpress'te Kıyafet ve Aksesuarlar, Araba ve Motorlar, AliExpress Türkçe Destek sitemiz olan aliexpressturk.net günlük yaklaşık 10bin ziyaretçisi ile kendini kanıtladı. Ziyaretçilerimizin kolay ulaşımını Aliexpress Türkçe Destek Sitesi. Ufak Ufak Aliexpress Deneyimlerim. aliexpress türkçe. Sonunda bir dönemin daha sonuna geldik. AliExpress'e tanımlanan kredi kartını kaldırma .... http://icerigir.com/aliexpress/ Önce bir sanal kart oluşturup aliexpress.com hesabıma ekledim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top